Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent TDA1771

Postări Recomandate

ba da ... practic pinul 1 de la tda8174 e tot la pinul 1 la tda1771 pinul 2 -------------------la pinul 2---------- pinul 3--------------------la pinul 3 pinul 4--------------------la pinul 4 pinul 5 -ramane neconectat pinul 6 -------------------la pinul 5 de la tda1771 pinul 7 -------------------la pinul 6 pinul 8 -------------------la pinul 7 pinul 9 -------------------la pinul 8 pinul10-------------------la pinul 9 pinul11-------------------la pinul10 nu ii trebuie nici o alta modificare ...eu l-am prins pe radiator dar l-am tras cu fire pentru ca nu i-am putut baga piciorusele prin gaurile de la ic ul tda1771 ......si in mod normal ca i-am pus pasta termoconductoare alba .si l-am prins cu suruburi strans ... cu clema nu e strans destul ...Mult succes .. icon_toilet icon_axe :smt103: 666 :mort

A mers cu aceasta modificare?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

7

• liviu_mad

3

• Nostalgic

3

• modoran

2

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

am si eu aceeasi problema ,am pus tda 8174a si nu merge,mai trebuie schimbat ceva?tensiune de 24v ajunge la pinul de alimentare ,am tensiune pe dioda dintre pinii 2 si 9 ai ci-ului.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 8 ani mai târziu...

Salutare!

tot cu un tda1771. am inlocuit c-urile ( au fost si devalorizate intre ele)

rezistentele par in regula dar pe ecran am dunga la mijloc si cam 7cm in sus imagine nu si in jos.

tensiune 27v

posibil sa fie ci sa stiu ce fac .

am gasit cu 25lei fara transport . asta este un amarat de tv sport vechi si nu prea se merita. poate daca folosesc tda8174

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări