Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motor de masina de spalat

Vizitator minutzu88

Postări Recomandate

Vizitator minutzu88

as avea si eu nevoie de un pic de ajutor...am gasit un motor de la o masina de spalat automata...functional din ce mi-a pus proprietarul...problema este ca nu stiu care sunt firele pentru al pune in functiune...stiu ca aceste motoare au turatie mare ..nu stiu exact cum sa-l alimentez...am atasat ceva poze..daca arunca cineva o privire si imi poate da o ideea ar fi super...multumesc

Editat de Madalina:nume subiect

post-45032-139829394848_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• H Robert

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Legi firele de la periile colectoare in serie cu firele de la infasurarea storica si alimentezi, firele albastre le izolezi, nu ai treaba cu ele,sunt de la un tahogenerator cu acel traductor este controlata turatia dar ai nevoie de montajul electronic pt asta.

Link spre comentariu

Corect,numai ca ar fi de precizat sa-l stapanesti vartos daca il alimentezi direct la 220V,si sa nu-l tii prea mult in gol,se tureaza si se poate distruge.Recomandabil ar fi fost un autotraf cu tensiune variabila,gen ATR 8,si sa-l alimentezi cu binisorul de pe la 50V in sus(mie mi-a fost mila sa bag mai mult de 150V pe ceva similar,ca ziceai ca-si ia zborul,iar rulmentii cam transpira la astfel de turatii)...daca cumva ai fost mai ager la proba decat ai citit mesajul,probabil ca deja ai aflat toate astea :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări