Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare difuzor

cata_124

Postări Recomandate

Ce parere aveti ? ce sa aleg intre : SAL BXC 3040 fs 40 91 db si SAL SR 3040 fs 35 92 db diferenta 1 db aceeasi bobina 2 toli 4 straturi si pretul este in favoarea BCX-ului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

18

• liviu

5

• CBI

2

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Scuze revin cu modificari. BXC 3040, fs-ul 40 92 db ,pret 86 lei si SR3040 , fs 37 hz 91 db ,aceeasi bobina 2 toli 4 straturi pret 130 lei .Pretul este in favoarea BXC-ului. aceasi putere toate se invart la 100 w

Link spre comentariu

Eu zic sa nu te grabesti.Mai bine strangi ceva bani , si iti cumperi ceva difuzoare mai de doamne ajuta.Preturile alea sunt dubioase , nu stiu daca iese ceva decent din difuzoarele alea .Probabil clocitori , cum le numesc eu :da

Link spre comentariu

Eu as vrea sa fac incinte de podea cu cate 2 dif .de bas tonsil WOOFER GDN 20/60/11 - 8 OHM sau WOOFER GDN 20/60/3 - 8 OHM puse in paralel pentru 4 ohm , dar ultimul nu are pret postat pe site, stie cineva pretul sau ? Din ce vad eu este diferenta la Fs GDN 20/60/3 are 36 Hz si GDN 20/60/11 28 Hz. ce ziceti de aplicatia asta, va iesi ceva ? sau nu are rost sa ma incurc .La restul nu m-am gandit .adica filtre si inalte, sau ce ziceti sa pun si medii ? eu zic ca nu ar fi nevoie au wooferele si medii astept pareri. Si daca cineva priceput vrea sa simuleze o incintra pentru unul din modelele afisate mai sus sa spuna tipul de incinta si volumul necesar.Precizez ca vreau o incinta cu cate 2 difuzoare de bas.

Link spre comentariu

Nu cunosc difuzoarele , nu ma pot pronunta.Daca ai datele difuzoarelor , fa o simulare , vezi ce iese.E important sa stii dinainte ce vrei sa obtii , hotareste-te in privinta difuzoarelor , ( dif de 12 , 10 , 8 , 2 sau 3 cai , bugetul , etc).Eu sper sa te ajute colegii , dar trebuie mai multe detalii.

Link spre comentariu

Parametrii sunt pe site-ul de la SAL HU , nu are rost sa mai postez si eu vroiam sa vad ce sa aleg din cele 2 este dif de 1 db si fs unu are 37 altu are 28 aceasi bobina ,magnet ,diametru etc. si diferenta maricica de pret in favoarea celui cu spl mai mare . adica bXC la noi, vad ca la hu apare bc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări