Vizitator Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Deci, un dif. Hi-Fi, de 12", are in general un fs foarte mic, ~35Hz, in umele cazuri, mult mai jos.Nu m-am lamurit cum e cu acordajul la incinta ta, dar, se pare ca, e pe la 90Hz...Sa acordezi incinta ta, la un 38-40Hz, ai nevoie de un port odios de mare (pt. 66l), apoi, un dif. Hi-Fi, de 12", care sa functioneze corect in 66l.............. am mari indoieli. Link spre comentariu
liviu Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Care e faza cu volumul de 66 litrii? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Are un alt topic in care intreaba la ce frecventa e acordata o incinta de 66l.Am ramas eu cu fixatia ca pentru incinta aia le vrea, sper sa fie adevarat, sa nu fi aberat degeaba... Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 vezi ca am raspuns si dincolo, nu aberez cu nimic ti-am dat dimensiunile exacte si ale incintei adica volumul interior, am mai scazut eu acolo 1- 2 l ocupat de difuzoare, si porturile sunt acele dimensiuni . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 vezi ca am raspuns si dincolo, nu aberez cu nimic ti-am dat dimensiunile exacte si ale incintei adica volumul interior, am mai scazut eu acolo 1- 2 l ocupat de difuzoare, si porturile sunt acele dimensiuni .Doamne fereste, cum sa aberezi... ziceam sa nu fi aberat eu. Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Deci sa nu ne incurcam ,ca si asa vad ca le-am cam facut varza cu atatea calcule si contraziceri, difuzoarele de intrebam pentru recomandare aici vreau sa le pun in incinta asta de 66 l , acordajul nu este problema in functie de difuzor se va modifica, sau se va desfinta daca difuzorul necesita o incinta inchisa, sa nu credeti cumva ca vreau sa gasesc un difuzor care sa se potriveasca cu acest acordaj actual. Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Ce parere aveti de astea? care din ele ar fi mai indicate? Ce ziceti de astea? care ar fi mai bun Difuzor YD 310-35 sau SAL SR 3040 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Nu mai puneti link-uri catre magazine online! E suficient marca/model/pret... Din astea doua, as alege SAL, se gasesc si parametrii... Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Deaceea le-am si ales ca au un fs scazut amnadoua un + yd are 30 dupa spusele lor ca putere nu stiu ce sa zic iar spl au 91 ambele. In rest alte modele ar fi destule dar mult mai slabe si ca fs sau spl mult sub 90. Se merita sa fac ceva cu aceste difuzoare? va suna bine in casa unu din aceste 2 sa zicem sal-ul la ce as putea sa ma astept. si ca idee daca tot se gasesc parametrii as fi bucuros daca mi sar spune ce fel de incinta ar avea nevoie acest difuzor. Sau ma rog alte modele mai potente daca exista decat acestea.Astept pareri Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 In casa, niciodata cu asa ceva. In casa, fa ce am facut eu, in prima faza... ca sa prinzi curaj. 2 cai, 2.5" + 8", standfloors, BR, ~60L, 92dB... Eu am sfarsit cu Audax, pentru ca am prins o manevra, foarte bune, si foarte ieftine, 600 ron, toate 4... dar, a fost inceput pentru Beyma 8WOOFER/P si T2010. Ai proiectul mai jos, mura-n gura, gandit, calculat, desenat... Din pacate, costa. Eu am ajuns pe la 1200, doar materialele... Ceva in genul astora: http://hifimag.ro/forum/download/file.php?id=517 Ale mele nu sunt inca finalizate, dar, ma astept la un rezultat spectaculos... Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 Eu nu vreau alt proiect , multumesc de indicatii, dar nu dispun nici de atatia bani si nici timp sa le fac, eu am spus doar daca pot gasii un difuzor de 12" pentru a le combina in incintele gata avute impreuna cu filtrele si driverele, daca nu se gaseste nimic dau ce am si imi caut o pereche de boxe gata facute , asa aveam si eu un gand sa fac 2 coloane cu 2 x 8 " : tonsil dar inca nu imi permit momentan. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Atunci, comanda SAL-urile, si gata. La banii astia, nu gasesti ceva mai decent... Link spre comentariu
cata_124 Postat Martie 6, 2012 Autor Partajează Postat Martie 6, 2012 da ce zici de proiectul de 8 " WOOFER GDN 20/60/3 - 8 OHM tonsil cate 2 pe incinta ? Link spre comentariu
liviu Postat Martie 6, 2012 Partajează Postat Martie 6, 2012 Eu am sfarsit cu Audax, pentru ca am prins o manevra, foarte bune, si foarte ieftine, 600 ron, toate 4... dar, a fost inceput pentru Beyma 8WOOFER/P si T2010. Sa inteleg ca nu ai facut nimic cu difuzoarele beyma? Eram curios daca ai finalizat proiectul cu difuzoarele beyma. Daca da , ce impresii ai avut despre sunet? Sper sa nu fiu off topic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 Ce vedeti voi in plansele atasate, a fost continuat cu Audax... sunt prezentate aici: viewtopic.php?f=4&t=82142&hilit=+audax&start=30Am gasit Audax-urile cu 150 euro toate 4, iar basii au niste caracteristici interesante, mai mult decat atat, sunt celuloza... am inceput sa am o obsesie, explicabila, pentru difuzoarele cu membrana celulozica (hartie, in cazul de fata)... asta nu inseamna ca Beyma sunt rele... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum