Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare difuzor

cata_124

Postări Recomandate

As dorii si eu ceva recomandari pentru 2 dif. de 12" cu putere peste 120 w de preferinta 150-200 w. Vreau pentru acasa incinte hi-fi . precizez ca se va folosii un amplificator intre 80-130 w , ce mi-ati recomanda ?. In afara de cele tonsil care totusi mi se par destul de scumpe si de putere cam mititica. sa zic un pret per difuzor 150 ron max. 200 .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

18

• liviu

5

• CBI

2

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Ieftin si bun........poate , daca ai noroc , doar second hand . Cu tot cu filtre , cutie , borne difuzoare etc . Recomand numai boxe de firma ! Sunt destule oferte bune la sectiunea bazar.....

Link spre comentariu

12", 150-200w, 150-200ron, hi-fi? Foarte greu de gasit, daca nu imposibil... altele decat vestitele "chinezarii"...In primul rand, trebuie mentionata aplicatia; Cate cai (2/3 cai), ce tip (BR/Closed... etc.), precum si alte detalii referitoare la conditiile in care vor fi audiate, genurile muzicale audiate, tipul/marca/modelul amplificatorului, s.a.m.d.Apoi, dupa ce ai hotarat cele de mai sus, trebuie sa privesti problema, si prin prisma sensibilitatii traductorului, nu numai a capabilitatii in putere a lui... s-a tot discutat despre asta.Ofera detalii, si o sa-ti trimit ceva modele, conform viziunilor mele (din pacate, pentru HI-FI, la un max 8", pentru un pret similar cu ce doresti tu)... sunt sigur ca si celorlalti colegi, le va fi mai simplu.

Link spre comentariu

Am specificat ca ma intreseaza doar difuzoarele la banii astia , in rest nimic . Astept propuneri pentru hi-fi precizez pentru auditii profesionale am avut.nu ma intereseaza.

Link spre comentariu

12", 150-200w, 150-200ron, hi-fi? Foarte greu de gasit, daca nu imposibil... altele decat vestitele "chinezarii"...In primul rand, trebuie mentionata aplicatia; Cate cai (2/3 cai), ce tip (BR/Closed... etc.), precum si alte detalii referitoare la conditiile in care vor fi audiate, genurile muzicale audiate, tipul/marca/modelul amplificatorului, s.a.m.d.Apoi, dupa ce ai hotarat cele de mai sus, trebuie sa privesti problema, si prin prisma sensibilitatii traductorului, nu numai a capabilitatii in putere a lui... s-a tot discutat despre asta.Ofera detalii, si o sa-ti trimit ceva modele, conform viziunilor mele (din pacate, pentru HI-FI, la un max 8", pentru un pret similar cu ce doresti tu)... sunt sigur ca si celorlalti colegi, le va fi mai simplu.

Ma gandisem intr-un timp sa fac ceva cu tonsil de 2 x 8" dar , am niste incinte ramase unde am avut 2 lw1203 si le-am dat si nu reusesc sa dau si restul ,si vreau sa bag ceva pentru casa in ele, am auzit ca si unele chinezarii la 100 de lei suna destul de bine pentru acasa in jur de 100-150 w pentru pretul lor,chiar am vazut cateva modele unul sub 100 de lei care pareau interesante. incintele le am pe 2 cai momentan si br. asta nu ar fi o problema ca se pot remedia daca va fi nevoie sa inchid incinta din pricina difuzorului. eu am gandeam la ceva de genul ydd 30 sau alte minuni cu membrana de cauciuc ca astea redau mai bine frecventele joase pentru acasa. si in legatura cu amplificatorul o sa fie yamaha , iar legat de muzica eu ascult aproape toate genurile inclusiv populara. :da
Link spre comentariu

Pai, eu nu prea te pot ajuta cu sfaturi, in cazul asta, pentru ca nu cunosc hi-fi/12"/150ron... daca ai sa gasesti ceva de 12", cu caracteristicile/pretul specificate de tine, trebuie sa intelegi ca nu sunt niste capodopere, si ca va trebui sa le obtii parametrii prin masurare... abia apoi sa incerci sa le potrivesti cu incinta...

Link spre comentariu

Pai acum sa nu crezi ca vreau ceva difuzoare de sute de euro sa fac boxe de mii de euro , dar ceva pentru buzunarul nostru sa sune cat de cat in casa, am si zis ce pot gasii la banii aia ca stiu si eu ca un difuzor adevarat costa cateva sute bune , dar ceva cat de cat decent cu astea de pe la noi. sa inteleg ca nu se gaseste nimic la banii aia cat de cat bunicel ? Vorba vine hi-fi. Vreau pentru casa difuzoare nu cele de auditii gen Blue Tech sau mai stiu eu ce profesionaele .Ia spune asa ca idee tu ce mi-ai recomanda. Sau mai bun ca cele tonsil nu gasesc.

Link spre comentariu

eu zic sa nu mai arunci banii pe prostii si sa cauti cu atentie ceva boxe la mana a doua,inca nu ai cunostintele necesare pt a realiza boxe de inalta fidelitate ,de altfel si pe 3 cai...Iti trebuie totusi ceva de referinta cu care sa compariDar daca mai lipsesc si fondurile si imaginatia,deja nu mai ai cu ce sa incepi!In banii aia si la marimea aia doar sh,vezi ebay (sau daca te poate ajuta cineva) daca tot te incapatanezicu componente chinezesti umflate in pret de bisnitzarii autohtoni nu se obtin decat tot lazi care suna 'f bine' pt pretul lor :nebunrau:

Link spre comentariu

la stimabilul dealer e 72e (posibil si mai mult ca preturile se fac dupa fata clientului pe loc) si fara acte ,garantie,poate si desfacut...dar la importatorul beyma din Arad e 51+tva si mai poti discuta anumite chestii daca esti istetdin ce stiu are nevoie de un volum mai mare,a se vedea si pdf,dar este altceva fata de chinezarii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări