proDJxlx Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Buna ziua, am achizitionat un Mixer marca BOOST STA-606A , si as vrea sa stiu cum pot sa intru cu semnal stereo in el , de exemplu ce imi iese din Consola prin cablu RCA , sau din Laptop cu Jack, si din ce am inteles se poate pe intrarea de XLR de la microfon , dar care ar fi ,,comun,, si L respectiv R , de pe mufa XLR. Scuze daca am gresit sau nu m-am exprimat corect, atasez poza mai jos. Multumesc. Link spre comentariu
str8klaw Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 nu cred ca se poate baga semnal stereo si din cite stiu, aceste mixere scot semnl pe doua iesiri dar nu sint stereo. Link spre comentariu
proDJxlx Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Din ce mi-a zis cinva a zis sa fac un cablu intro parte sa fie XLR si Jack mare mono,si in cealalta RCA-urile care ies din Consola, si imi va merge. acum nu sunt acasa, dar am sa probez pe duminica seara. atasez poze cu mixerul poate ma lamureste cineva mai concret. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum