yonel Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Se poate folosi acest circuit pentru un ridicator de tensiune de putere mica??? unde as putea gasi un cablaj pentru aceasta schema? pe google nu am gasit iar cu eagle nu ma descurc.. un link sau ceva mi ar fi de folos. Multumesc!!! Link spre comentariu
radu42 Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 De hirtie si creion ati auzit ? Electronica nu se face numai cu Eagle ! In 5 minute puteti proiecta cablajul fara prea multe probleme ! Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Sau poti sa-l faci pe placuta test. Link spre comentariu
yonel Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 o sa il fac pe placuta de test... Link spre comentariu
zal Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Semnalul generat de 555 e dreptunghiular, tot aşa va fi şi tensiunea rezultată. Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Mai bine faci c-un 4047, e mai bun si mult mai simplu Link spre comentariu
yonel Postat Martie 4, 2012 Autor Partajează Postat Martie 4, 2012 ma bucur ca postati si alte scheme...am incercat schema cu tl494 dar fara osciloscop nu am reusit nimic.astea par mai simple Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum