lorin Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Poate nu m-am exprimat eu corect.Vreau sa bobinez secundarul, si intrebam daca primarul are de suferit daca sarma folosita in secundar este mai groasa. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Nu are de ce sa sufere...Suferi tu daca nu incap toate spirele, sau sufera primarul daca tragi din el mai mult decat poate Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Nu este suficient sa modifici sarma din secundar pentru a mari puterea unui traf, trebuie ca si primarul sa fie redimensionat in mod corespunzator altfel se va mari densitatea de curent la care acesta va functiona, rezultatul va fi un regim termic mai dur si caderi mai mari de tensiune in sarcina, ce-i drept fenomenele astea sunt cu atat mai accentuate cu cat diferentele dintre sarme si puterile extrase sunt mai mari. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Pt marirea puterii: primar nou, secundar nou, tole noi = alt traf... Link spre comentariu
lorin Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Am inteles.Va multumesc mult pentru raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum