Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor optic imprimanta

Vizitator sonyboy999

Postări Recomandate

Vizitator sonyboy999

Salut,Am o imprimanta laser Samsung ML-1640 si de cateva zile se tot blocheaza foaia in ea. Uneori mai merge sa printez 1-2 foi si iar se blocheaza. In cautarile pe google am aflat ca este posibil sa fie de vina un senzor optic care face figuri. L-am localizat insa nu am gasit un datasheet. Ce se poate observa e ca scrie pe el K831. Stie cineva unde il pot gasi sau un inlocuitor pentru el?Multumesc

post-37835-139829394151_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ronyku

1

• salsa

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Incearca prima data sa-l cureti. Curata toata imprimanta de praf, sufla bine senzorii si s-ar putea sa ai surprize... placute :da In imprimantele cu laser se aduna mult praf din cauza tensiunilor inalte.

Link spre comentariu
Vizitator sonyboy999

Din pacate cu toata curatarea si tot se blocheaza. Am gasit pe un site de piese niste senzori care vizual seamana EE-SX1041 si EE-SX1042 diferenta intre ei fiind curentul maxim.

Link spre comentariu

se opreste pur si simplu din print sau se ingramadeste undeva sau trage o foaie si la a doua zice ca nu mai areurmareste cu atentie mecanismul de incarcare a foii chiar in miscare sa nu ai cumva vreo patinare de roata dintata in axacestea sunt posibile in urma unei extrageri fortate a hirtiei din imprimantapintenul senzorului sa fie bine asezat lipitura rece sau traseu intrerupt la pinii senzoruluiinsa eu inclin catre un defect macanic nu electronic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări