Luca Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Am intrat in posesia unui multimetru UNI-T UT70A, si aş vrea sa stiu cum se folosesc, si la ce te ajuta urmatoarele functii: Frequency - 2kHz -10MHz(Auto Ranging) (0.1%+3) Inductance - 2mH/20mH/200mH/20H (2%+10) Multumesc. Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Masori frecventa (in circuit) si inductanta bobinelor (de preferabil cu bobina deconectata din circuit). Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Nu ti-a dat nici o sonda etalon? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Sonda etalon? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Inductanta se masoara cu sondele pe cele 2 terminale din mijloc si cu butonul LC apasat. La fel si condensatorii. Cand nu folosesti aceasta functie, e bine sa apesi butonul LC din nou ca sa o opresti, consuma repede bateria. Link spre comentariu
Luca Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Nu am decat aparatu si cablurile. nu am si suportu pt candensatori bobine si tranzistori, eu zic ca fara el asi putea masura candensatori si bobine pt ca au 2 terminale nu ? Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Pai tocmai ai postat adaptorul pentru LxCx si tranzistori. Adaptorul acela ca un stecher vine in cele 2 borne din mijloc, scrie si pe aparat (LxCx, hFE, TEMP. Tot acolo intdoduci si sonda de temperatura.) Asa cum s-a spus, apesi butonul LxCx pentru bobine/condensatori, iar pentru tranzistori (si alte domenii) decuplezi butonul si rotesti comutatorul in dreptul hFE. Sa-l folosesti sanatos ! Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 Lam maritat de jumatate de an. Multumesc de raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum