Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru UNI-T UT70A - CUM SE FOLOSESC CATEVA FUNCTII.

Luca

Postări Recomandate

Am intrat in posesia unui multimetru UNI-T UT70A, si aş vrea sa stiu cum se folosesc, si la ce te ajuta urmatoarele functii:

Frequency - 2kHz -10MHz(Auto Ranging) (0.1%+3)

Inductance - 2mH/20mH/200mH/20H (2%+10)

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Luca

3

• riderinblack

2

• Th3_uN1Qu3

1

• kuchta Petru

1

Top autori în acest subiect

Inductanta se masoara cu sondele pe cele 2 terminale din mijloc si cu butonul LC apasat. La fel si condensatorii. Cand nu folosesti aceasta functie, e bine sa apesi butonul LC din nou ca sa o opresti, consuma repede bateria.

Link spre comentariu

Nu am decat aparatu si cablurile.

nu am si suportu pt candensatori bobine si tranzistori, eu zic ca fara el asi putea masura candensatori si bobine pt ca au 2 terminale nu ?

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Pai tocmai ai postat adaptorul pentru LxCx si tranzistori. Adaptorul acela ca un stecher vine in cele 2 borne din mijloc, scrie si pe aparat (LxCx, hFE, TEMP. Tot acolo intdoduci si sonda de temperatura.) Asa cum s-a spus, apesi butonul LxCx pentru bobine/condensatori, iar pentru tranzistori (si alte domenii) decuplezi butonul si rotesti comutatorul in dreptul hFE. Sa-l folosesti sanatos !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări