Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema TV

Vizitator vvlladdd

Postări Recomandate

Vizitator vvlladdd

salut. am un TV marca nippon (facut pe vapor) in seara asta cand am incercat sa schimb programul, in momentul cand dau comanda de la telecomanda sa schimb programul se face imagine neagra timp de 10- 15 secunde si abia dupa apare imaginea, aveti idee de ce e intarzierea asta? inainte era o intarziere ceva mai mica de 3-4 secunde. multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petru_f

2

• dan cod

2

• misuraelectronic

1

• tim_matrix

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vvlladdd

si-a revenit, nu scrie pe el nimic tipul sau nici o serie, are doar in fata marca Nippon, e micut el asa, dar m-am uitat inauntru e chinezarie. in loc de rezistente puse strapuri etc.

Link spre comentariu

in loc de rezistente puse strapuri

... :ras: sa i-o spuneti lui mutu pe`asta , nu noua...!1-- ar scapa mai ieftin producatorii de aparatura electronica --- indiferent daca sint chinezi sau nu --- daca in loc de rezistoare s-ar monta strapuri pe cablaje...!2-- daca in anumite locuri pe pcb ati gasit strapuri , iar tvc-ul functioneaza , inseamna ca exact asa este proiectul , nu ca s-a zgircit cineva la citiva dolarei --- probabil 1...maxim 2 usd --- cit costa toate rezistoarele adunate de pe sasiu ...!3-- defectele grave HARD --- deci nu cele de SOFT --- la sasiele de tvc-uri crt sint cauzate ,in general , cam de urmatoarele motive....a-- elco de slaba calitate , sau ajunse sa aiba esr mare dupa functionarea efectiva in aparatb-- tranzistoare de slaba calitatec-- ci-uri de slaba calitated-- trafo linii de slaba calitatee-- conceptii gresite de scheme / etaje / module f-- diverse combinatii ale celor 5 puncte slabe de mai sus ... :da
Link spre comentariu

Lasa strapurile , trecerile sau eventualele modificari aduse de producator schemei de baza si spune cu ce componente este echipat .Nu'i un forum de ... spalat la varza .

Link spre comentariu

Interesanta treaba.Ii spun omului sa ne spuna componentele si ne spune ca in loc de rezistenta are strap.Daca vrei real sa te ajutam spune cu ce e facuta sursa,procesor,jungla ,integrat de BV pentruca banuiesc ca in loc de astea nu sunt puse strapuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări