Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver tv tuner.

cristybadea

Postări Recomandate

Bun,dar cum si unde?La Device manager--Sound,video and game controllers imi apare Audio codec,Legacy Audio drivers,Legacy video capture devices,Media control devices,Realtek AC'97 Audio,Video codec iar la fiecare dintre ele se deschide cate o fereastra in care scrie,General,Properties si Details.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

10

• FLORIN IORDACHE

4

• cristi71

4

• bugytech

2

Top autori în acest subiect

daca nu are driver instalat ar trebui sa apara cu semnul intrebarii in DEVICE MANAGER. daca a ti tot incercat alte drivere e posibil sa fie CAPTURE DEVICE. da ti la update driver

Link spre comentariu

Buna seara ! Eu cred altceva,cred ca nu merge cu wind.....xp sp3,merge instalat driverul tunerului numai pe wind......xp sp2 si dupaia updatat cu pack-ul wind....xp sp3.Succes !!!

Link spre comentariu

se poate intimpla ca totusi sa fie instalat driverul..si sa nu i convina softului tipul de driver..ce soft folositi pt tuner? era unul ..ChrisTV universal din cate imi amintesc..

Link spre comentariu

Am rezolvat cu driverul,l-am instalat manual din device manager.Acum ma lovesc de o alta problema,sunet nu am decat in norm dk nu si in bg.Ce sa fac si cum sa rezolv si treab asta?Ca soft pentru tv-tuner folosesc K!TV.Mentionez inca o data ca pe dk am sunet exceptional iar pe bg doar o fasaiala.multumesc

Link spre comentariu

trebuie sa umblati la setari...de regula la tara ( eu alegeam Italia) insa nu e o regula..nu cunosc softul de care spuneti , insa in mod sigur e undeva in setari optiunea

Link spre comentariu

Am cautat in tot felul de tari vestice(italia,spania,germania)dar degeaba,tot aceeasi norma ramane.Ce alt soft,care sa aiba si norma bg mi-ati recomanda,sau alte solutii?Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări