cristybadea Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Bun,dar cum si unde?La Device manager--Sound,video and game controllers imi apare Audio codec,Legacy Audio drivers,Legacy video capture devices,Media control devices,Realtek AC'97 Audio,Video codec iar la fiecare dintre ele se deschide cate o fereastra in care scrie,General,Properties si Details. Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 daca nu are driver instalat ar trebui sa apara cu semnul intrebarii in DEVICE MANAGER. daca a ti tot incercat alte drivere e posibil sa fie CAPTURE DEVICE. da ti la update driver Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Buna seara ! Eu cred altceva,cred ca nu merge cu wind.....xp sp3,merge instalat driverul tunerului numai pe wind......xp sp2 si dupaia updatat cu pack-ul wind....xp sp3.Succes !!! Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 se poate intimpla ca totusi sa fie instalat driverul..si sa nu i convina softului tipul de driver..ce soft folositi pt tuner? era unul ..ChrisTV universal din cate imi amintesc.. Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Am rezolvat cu driverul,l-am instalat manual din device manager.Acum ma lovesc de o alta problema,sunet nu am decat in norm dk nu si in bg.Ce sa fac si cum sa rezolv si treab asta?Ca soft pentru tv-tuner folosesc K!TV.Mentionez inca o data ca pe dk am sunet exceptional iar pe bg doar o fasaiala.multumesc Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 trebuie sa umblati la setari...de regula la tara ( eu alegeam Italia) insa nu e o regula..nu cunosc softul de care spuneti , insa in mod sigur e undeva in setari optiunea Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Am cautat in tot felul de tari vestice(italia,spania,germania)dar degeaba,tot aceeasi norma ramane.Ce alt soft,care sa aiba si norma bg mi-ati recomanda,sau alte solutii?Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum