Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

driver tv tuner.

cristybadea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

10

• FLORIN IORDACHE

4

• cristi71

4

• bugytech

2

Top autori în acest subiect

Nu a mers acel Folder si S/N-ul nu stiu care este.Daca va ajuta cu ceva,pe tuner scrie urmatoarele: MEDION TV-TUNER 7134 V.9X DSP Data/Fax Modem REV: CTX908_V3 P/N:20009683.Mai astept solutii.multumesc

Link spre comentariu

intra pe site-ul http://www.ma-config.com/en/services/60_find-the-drivers.html si iti scaneaza pc-ul ,si dupa aceea iti da toate driverele de care ai nevoie ....vezi daca te ajuta ! scuzati daca am facut reclama la site !

Am inlocuit linkul tau cu unul de pe acelasi site dar mult mai direct. nu cred ca se considera reclama deoarece nu am considerat ca ar fi un site strict comercial, sper sa nu ma fi inselat

Link spre comentariu

Salut ! Cautati pe net programu Driver Checker,il instalati pe pc-ul respectiv,iar dupaia introduceti serialu la el,normal numai daca are serial,iar dupaia ii dati o scanare cu programu si va gaseste ce drivere va trebuie la pc-u.Atentie dupa toate astea la fiecare driver gasit de programu Driver Checker,apasati pe save,iar dupaia pe download,dupa ce terminati de instalat drivere,denzistalati programul ca sa puteti sa-l mai solositi si la alte pc-uri sau laptop-uri.Mult succes !

Link spre comentariu

Nu pot descarca nimic de pe linck-ul anterior.Mai are cineva vreo varianta,sugestie?

Va salut ! Eu asi zice sa-i lasati domnului bugytech o adresa de e-mail sau de mess a dvs ca sa va trimita driverul. Normal numai daca este de acord si el.

Succes !!

Link spre comentariu

Revin iarasi cu o alta problema.Dupa lungi cautari am reusit sa gasesc un driver compatibil cu acest tuner dar pe care nu il pot instala.Am incercat si instalarea manuala(am citit pe undeva ca se poate face)din Device manager dar acolo nu gasesc tv tunerul.Ar trebui sa fie pe acolo?Sau e normal asa sa nu-l afiseze acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări