Vizitator TL-55-CDI Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Salut .imi poteti spune si mie va rog frumos ce putere are acest transformator de la un magnetofon kastan (Volti si Wati).daca a-ti putea sa mai ajutati si cu un exemplu de modul de amplifcare pe care as putea sa il alimentez la acest transformator.precizez ca amplificarea de la magnetofon este treminata.Va multumesc foarte mult daca ma ajutati. Link spre comentariu
zal Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 ''80'' din numele trafo reprezintă puterea lui. Link spre comentariu
Vizitator TL-55-CDI Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 ''80'' din numele trafo reprezintă puterea lui.Iti multumesc deci sa inteleg ca as putea alimenta un modul de 80 wati. Link spre comentariu
zal Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Nu, aceea e puterea maximă livrată de el. Ca să nu scoată fum, e bine să nu-l încarci mai mult de 50-60W.Despre ce ''modul'' e vorba? Link spre comentariu
Vizitator TL-55-CDI Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 momentan nu stiu despre ce modul este vorba.voi achizitiona unul in functie de puterea livrata de traf.app am vazut ca mai comercializezi unele chestii pe acolo.ce parere ai daca as face un modul cu un STK4192IIcrezi ca este prea mare????? Link spre comentariu
zal Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 STK4192 scoate 2x50W/8 Ohmi, ai nevoie de un traf de 250W, 2x30V/4A. Link spre comentariu
Vizitator TL-55-CDI Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 ms de informatii.imi poti recomada cam ce s putea sa alimentez cu acel transformator???? Link spre comentariu
zal Postat Martie 4, 2012 Partajează Postat Martie 4, 2012 Nu prea multe, dacă redresezi secundarele mai groase, scoţi cam +/-22V, teoretic ai putea alimenta un singur TDA2050. Link spre comentariu
Vizitator TL-55-CDI Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti care este priza mediana la acest transformator pentru ca ma chinui de ceva zile cu paratul de masura si nimic.asta daca are pt ca tind sa cred ca nu exista.atasez si schema transformatorului,va rog. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Poate ma insel dar dupa cum vad eu cam asa ar fi conexiunile la traf:Oricum in principiu priza mediana asa cum si numele o sugereaza este practic punctul comun intre 2 infasurari, punctul care formeaza impreuna cu celelalte 2 capete 2 ramuri egale de tensiuni ( cat mai egale ). Link spre comentariu
zal Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Nu e bine, el nu a cerut mediana din primar, ci din secundare. TL-55-CDI, ca să-l foloseşti la altceva, ţi-am ''bărbierit'' schema de alte trasee inutile şi ţi-am însemnat cu nuanţe diferite cum se pot lega cele 3 perechi de secundare ptr a avea fiecare o mediană. Ce faci cu ele mai departe, hotărăşti singur. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Intr-adevar @zal se pare ca am facut o mica si anume confuzie pentru care imi cer scuze, oboseala probabil Link spre comentariu
zal Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 E bună şi aia din primar, poate vrea să-l folosească ca un mic autotraf vreodată. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum