Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina de spalat PRIVILEG

iod2

Postări Recomandate

privileg 142e as dorii o schema.am gastit o rezistenta de 100om intrerupata. e in serie cu senzorul de teperatura...si mai am o piesa care nu stiu ce e....scrie doar un 4 si cam atat.....modelul placii e AKO 546 915 , gorenje 660 078 cam asta e scris pe ea....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iod2

6

• realconstruct

3

• romica-b

1

• str8klaw

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sigur pe tranzistor pe langa 4 mai este scris si altceva. Codul de smd cu 4 se refera la diode ( 2 pini ) din poza se vede ca are 3 pini ==> este tranzistor.

Link spre comentariu

este trecut un 4 si 32 de sus in jos....rezistenta intrerupa era pe senzosul te tempratura. acel senzor ce e de fapt?o termorezistenta?defectul consta in: primeste apa si cam atat,motorul nimic, cu rezistenta intrerupta incalzea apa cateva sec si se oprea. dupa ce baga apa programatorul merge rapid peste toate programele...

Link spre comentariu

Exista 2 posibilitati:- Tranzistor: bipolar, NPN; 50V; 100mA- Diodă de comutaţie; 200mA; 75nsDin ce observ eu unul dintre pini nu este legat==> dioda ( vezi desen )

post-19796-139829394016_thumb.jpg

Link spre comentariu

o schema ar fi ideala ca mai sunt niste chestii care nu ma lamuresc deloc la masuratori. nu se gaseseste pe niciunde? cineva tre sa o aibe.

Link spre comentariu

pai daca e tranzistor,,,,,care era probabilitatea ca toti 4 de pe placa modelul ala sa fie intrerupt.am rams la ideea ca e dioda rapida, care la randul ei deschide un tranzistor

Link spre comentariu

Ai incercat variantele cu dioda - indicate mai sus ?Inlocuieste , schimba, fa ceva sa poti inainta - daca nu dute la cineva experimentat dai un ban dar ti-ai rezolvat problema.Cu schema nu te pot ajuta pentru ca nu am , dar nici nu vei gasi schema de la placa electronica ( eventual gasesti doar schema cu conexiunile de la MSH ) .Trebuie sa transpiri un pic pentru reusita.Spor la treaba .

Link spre comentariu

pana la urma am rezolvato........contact prost la mufele care vin pe placa....cu piesa aia nu mam lamurit deloc ce . daca e dioda rapida sau ultrarapida nu am cum sa o masor.....cand o sa imi iau aparatele necesare o sa dezleg enigma.......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări