iod2 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 privileg 142e as dorii o schema.am gastit o rezistenta de 100om intrerupata. e in serie cu senzorul de teperatura...si mai am o piesa care nu stiu ce e....scrie doar un 4 si cam atat.....modelul placii e AKO 546 915 , gorenje 660 078 cam asta e scris pe ea.... Link spre comentariu
romica-b Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Pune o poza cu placa. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 piesa in cercuita e inculpata ...... Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Sigur pe tranzistor pe langa 4 mai este scris si altceva. Codul de smd cu 4 se refera la diode ( 2 pini ) din poza se vede ca are 3 pini ==> este tranzistor. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 este trecut un 4 si 32 de sus in jos....rezistenta intrerupa era pe senzosul te tempratura. acel senzor ce e de fapt?o termorezistenta?defectul consta in: primeste apa si cam atat,motorul nimic, cu rezistenta intrerupta incalzea apa cateva sec si se oprea. dupa ce baga apa programatorul merge rapid peste toate programele... Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Exista 2 posibilitati:- Tranzistor: bipolar, NPN; 50V; 100mA- Diodă de comutaţie; 200mA; 75nsDin ce observ eu unul dintre pini nu este legat==> dioda ( vezi desen ) Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 o schema ar fi ideala ca mai sunt niste chestii care nu ma lamuresc deloc la masuratori. nu se gaseseste pe niciunde? cineva tre sa o aibe. Link spre comentariu
str8klaw Postat Martie 7, 2012 Partajează Postat Martie 7, 2012 sigur acela este tranzistor. Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 8, 2012 Autor Partajează Postat Martie 8, 2012 pai daca e tranzistor,,,,,care era probabilitatea ca toti 4 de pe placa modelul ala sa fie intrerupt.am rams la ideea ca e dioda rapida, care la randul ei deschide un tranzistor Link spre comentariu
realconstruct Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Ai incercat variantele cu dioda - indicate mai sus ?Inlocuieste , schimba, fa ceva sa poti inainta - daca nu dute la cineva experimentat dai un ban dar ti-ai rezolvat problema.Cu schema nu te pot ajuta pentru ca nu am , dar nici nu vei gasi schema de la placa electronica ( eventual gasesti doar schema cu conexiunile de la MSH ) .Trebuie sa transpiri un pic pentru reusita.Spor la treaba . Link spre comentariu
Vizitator maamulos Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 Ai verificat motorul ? Simptomul asta il da si motor defect. Cine spune ca dioda are doar 2 pini? ...sunt diode si cu mult mai multi pini ! Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 11, 2012 Autor Partajează Postat Martie 11, 2012 pana la urma am rezolvato........contact prost la mufele care vin pe placa....cu piesa aia nu mam lamurit deloc ce . daca e dioda rapida sau ultrarapida nu am cum sa o masor.....cand o sa imi iau aparatele necesare o sa dezleg enigma....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum