Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema calculator

cuuiu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cuuiu

4

• FLORIN IORDACHE

4

• devdas_india

1

• iod2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

poate au probleme joacele crack-uitesau poate sunt prea complexe pentru placa ta video si ii da restart pentru protejare....teai uitat in cerintele jocului daca te incadrezi cu ea?|

Link spre comentariu

Apropo zicetine si noua ce jocuri jucati pe acest pc-u,adica la ce jocuri va face probleme mai des.Asteptam !!

Mystery Case,sunt jocuri mici care ar trebui sa le suporte placa video,problema nu e de temperatura si nici din windows,zic ca am folosit mai multe tipuri de windows si se comporta la fel.
Link spre comentariu

Buna seara ! 1. Sursa aceasta pe care ati pus-o este sigur buna,daca se poate sa ne spuneti si noua de cati W este sursa .

2. Cu alta placa video ati incercat,sa vedeti daca va face tot asa???

3. Cate placute ram aveti in pc-ul dvs,adica una sau doua,daca aveti doua placute ram incercati numai cate una.

4. Cand se restarteaza pc-ul nu ati observat daca va da vreo eroare pe fond albastru pe ecran cu niste coduri acolo.........?????

5. Are cooler pe radiator placa video ????

Astept !!
Link spre comentariu

Buna seara ! 1. Sursa aceasta pe care ati pus-o este sigur buna,daca se poate sa ne spuneti si noua de cati W este sursa .

2. Cu alta placa video ati incercat,sa vedeti daca va face tot asa???

3. Cate placute ram aveti in pc-ul dvs,adica una sau doua,daca aveti doua placute ram incercati numai cate una.

4. Cand se restarteaza pc-ul nu ati observat daca va da vreo eroare pe fond albastru pe ecran cu niste coduri acolo.........?????

5. Are cooler pe radiator placa video ????

Astept !!
se pare ca am facut o greseala,imi amintesc ca placa video cand am montato nu avea radiatorul pe procesor,eu mare depanator tv.iam adaptat unul fara pasta de contact si cred ca asta ar putea fi o problema,acum incerc sa remediez si am sa vin cu rezolvarea,cred.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări