cuuiu Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Salutere voua,am o problema cu acest calculator si as dori un sfat in privinta defectului,mai exact el functioneaza corect dar cand intru in anumite jocuri se restarteaza,sursa am schimbato si la fel face. Report.txt Report.txt Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Va salut ! Placa video ATI Radeon 9550 / X1050 ati verificat daca nu cumva se incalzeste prea tare???Astept ! Link spre comentariu
cuuiu Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 Va salut ! Placa video ATI Radeon 9550 / X1050 ati verificat daca nu cumva se incalzeste prea tare???Astept !gigabyte gv-r953256t Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Salut ! Dar are cooler pe radiator-ul placi video ???? Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 poate au probleme joacele crack-uitesau poate sunt prea complexe pentru placa ta video si ii da restart pentru protejare....teai uitat in cerintele jocului daca te incadrezi cu ea?| Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Apropo zicetine si noua ce jocuri jucati pe acest pc-u,adica la ce jocuri va face probleme mai des.Asteptam !! Link spre comentariu
cuuiu Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 Apropo zicetine si noua ce jocuri jucati pe acest pc-u,adica la ce jocuri va face probleme mai des.Asteptam !!Mystery Case,sunt jocuri mici care ar trebui sa le suporte placa video,problema nu e de temperatura si nici din windows,zic ca am folosit mai multe tipuri de windows si se comporta la fel. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Buna seara ! 1. Sursa aceasta pe care ati pus-o este sigur buna,daca se poate sa ne spuneti si noua de cati W este sursa . 2. Cu alta placa video ati incercat,sa vedeti daca va face tot asa??? 3. Cate placute ram aveti in pc-ul dvs,adica una sau doua,daca aveti doua placute ram incercati numai cate una. 4. Cand se restarteaza pc-ul nu ati observat daca va da vreo eroare pe fond albastru pe ecran cu niste coduri acolo.........????? 5. Are cooler pe radiator placa video ????Astept !! Link spre comentariu
cuuiu Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Buna seara ! 1. Sursa aceasta pe care ati pus-o este sigur buna,daca se poate sa ne spuneti si noua de cati W este sursa . 2. Cu alta placa video ati incercat,sa vedeti daca va face tot asa??? 3. Cate placute ram aveti in pc-ul dvs,adica una sau doua,daca aveti doua placute ram incercati numai cate una. 4. Cand se restarteaza pc-ul nu ati observat daca va da vreo eroare pe fond albastru pe ecran cu niste coduri acolo.........????? 5. Are cooler pe radiator placa video ????Astept !!se pare ca am facut o greseala,imi amintesc ca placa video cand am montato nu avea radiatorul pe procesor,eu mare depanator tv.iam adaptat unul fara pasta de contact si cred ca asta ar putea fi o problema,acum incerc sa remediez si am sa vin cu rezolvarea,cred..... Link spre comentariu
devdas_india Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 e ciudat ca tu mare depanator de electronice sa nu stii ,ca procesoarele se incalzesc foarte tare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum