Vizitator ALEX_OKAS Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Salut,as vrea sa-mi amenajez o camera doar pentru vizionat filme si jocuri. A mai facut cineva si daca aveti ceva sfaturi... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Procedura e urmatoarea: Se face un releveu (masurare/desenare/reprezentare la scara a unui existent), si se propune sub forma unui proiect, in urma discutiei cu clientul, functie de necesitatile/preferintele lui, scenariul respectiv. Eu am facut "cinematografe de casa", si-n scoala, si in realitate... marea problema e tratamentul acustic, fie pentru controlul acusticii din spatiu, fie pentru izolarea fonica. Daca stai la bloc, si ai un home cinema puternic (ultimul pe care l-am avut eu, avea un amplificator care consuma din retea 1kw, pe boxe de 91dB/w/m), s-ar putea sa supere foarte tare vecinii. In acelasi timp, un spatiu de apartament, nu-ti ofera conditiile ideale de lucru... Daca locuiesti la casa, si ai o camera la rosu, pe care poti si intentionezi s-o amenajezi in aceasta formula, lucrurile sunt mult mai simple... Problema e nivelul pe care vrei sa-l atingi. Vrei sa pui 3 scaune in centru, un tv pe un perete, si gata? Sau vrei un minicinematograf, tratat acustic, cu sisteme audio serioase, proiector, iluminat corespunzator, etc. Spune-mi cat vrei sa investesti, si-ti spun pe loc ce poti obtine. Link spre comentariu
Vizitator ALEX_OKAS Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Multumesc!La bloc, apartament cu 4 camere, din care una as vrea sa fie daca nu dedicata macar pe aproape. Cred ca proiector e prea mult, cu sunetul...ma inteleg cu vecinii, i-am invatat deja :)Crezi ca e nevoie de ajutor profesionist, eu ma gandeam mai mult la idei despre solutii de redare, software, interfata stiu eu. Intre timp ma documentez, poate gasesc si vreo firma de gen. Link spre comentariu
Vizitator ALEX_OKAS Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 BTW camera arata superb. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 Nu incurajez pe nimeni sa instaleze in camere de bloc, sisteme cu putere acustica mare, fara o minima izolare fonica. Dar, facand abstractie de izolare, in cazul de fata, ar fi necesar un minim tratament acustic, pe suprafete... fie ca vorbim de panouri acustice http://www.google.ro/search?q=acustic%2 ... swbA3OHiCw, tapiserii, draperii, covoare groase, mobilier inerent absorbant, toate ajuta, fara sa fie nevoie sa pui jackhammer-ul pe structura, sau sa investesti foarte mult. Asta referitor la partea de amenajare. Daca vorbim de celelalte sisteme, trebuie sa urmaresti discutiile/sa postezi pentru lamuriri, in sectiunile aferente ale forumului. Link spre comentariu
Vizitator alexandruchiriac30 Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 De unde as putea cumpara un astfel de Sistem Home Cinema?Am fost intr-un hipermarket la cumparaturi si muncitorii carau cu un transpalet niste cutii destul de mari iar eu de curiozitate i-am intrebat daca au si Sisteme Home Cinema si ei chiar asta transportau din depozit.Nici nu costau foarte mult dar nu stiu cat de bune sunt! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 ptr efecte 5.1 satelitii trebuie neaparat sa fie ecranati magnetic.. Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 ptr efecte 5.1 satelitii trebuie neaparat sa fie ecranati magnetic..De ce?Nu vad logica... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 ecranajul magnetic ajuta la eliminarea interferentelor magnetice intre sateliti Link spre comentariu
Vizitator Mordor Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 ecranajul magnetic ajuta la eliminarea interferentelor magnetice intre satelitiPai daca satelitii sunt la minim 2m intre ei despre ce fel de ecranaj vorbesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum