Vizitator gigyk Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Deci sa inteleg ca pot sa dau drumul la treaba fix pe schema asta. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Macar separa bazele. Link spre comentariu
Vizitator gigyk Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Am realizat practic circuitul si era culmea sa mearga din prima. Acasa nu detin un osciloscop dar in curand voi face rost de unul. Am masurat prin circuit si pe Vreferinta (pinul14) de la TL494 am 5V iar pe iesirile pentru comanda tranzistoarelor am la una 12 si la cealalta 13V (pinul 11 si 8).La intrarea in bobina am undeva la 70V iar pe emitoare am 12V...iesirea este 0 pe rezistenta de sarcina de 40ohmi de 5W.Traful l-am realizat pe E25 cu 8+8 spire in primar si 30+30 in secundarTranzsitoarele se incing binisor, deci se deschidAstept sugestii. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator gigyk Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 In sfarsit functioneaza. Am verificat tot cu un osciloscop si totul pare sa functioneze perfect. Multumesc tuturor pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum