Vizitator gr3go Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Salut! Mi-a venit ideea, sa fac "senzori de parcare" pentru masina. Afaik, kiturile existente pe piata, folosesc senzori cu ultrasunet? M-am uitat in stanga, dreapta, senzorul pare sa fie prea scump, ca sa merite efortul, 26RON+TVA la adelaida: http://www.adelaida.ro/product_info.php ... s_id=12247 Pretul unui sistem gata facut, cu 4 sensori si afisaj, incepe de la ~100ron. A facut careva dintre forumisti sistem de asistenta parcare acasa? Unde pot gasi sensori mai ieftini?! Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Da folosesc senzori cu ultrasunete. Unde pot gasi sensori mai ieftini?!Nu poti gasi senzori mai ieftini decat cei dintr-un sistem produs la scara industriala in china.Una e sa cumperi cateva bucati si alta e sa cumperi zeci de mii de bucati.Daca nu ai senzorii, cel mai ieftin e sa cumperi un sistem gata facut. Eventual iei senzorii de pe sistemul cumparat si faci altul mai inteligent... Link spre comentariu
Vizitator gr3go Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Mda, din pacate pica proiectul...Mersi de raspuns Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Se gasesc acei "senzori" in talcioc cu 5 lei, cautati telecomenzi de TV cu ultrasunete, folosite in anii `70-`80 la TV-uri gen Normende, Saba, Siemens. Sunt tot piezo pe 40 KHz. Plus ca ramaneti cu o carcasa+tastatura tepene, numai buna pt. alte proiecte. Link spre comentariu
one Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Cel mai ieftin e sa iei de pe ebay ceva de la chinezi. Eu am cumparat si am fost destul de multumit. Link spre comentariu
nel65 Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 Tot de la chinezi gasesti cu 80.00 lei , sistem de senzori de parcare cu patru senzori ,dar la Drag..... Rosu in Bucuresti Link spre comentariu
daniel_smd Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 La tme pe site cel mai ieftin costa 15lei+TVA+transport. Probabil ca montajul cu totul te va duce la 60lei. Sau daca vrei chinezisme, poti incerca la mivar0m (montaj complet) dar nu mai sunt pe stoc. (scuze de reclama) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum