paradisio90210 Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Vezi aici : http://www.elforum.info/viewforum.php?f=66Te rog nu mai polua sectiunea asta ! Gata m-am mutat la incepatori,nu vreau sa mai poluez degeaba,stii era ceva daca imi spune vreunul dintre cei care si au dat silinta sa ma ajute,dar tu in loc sa ajuti,dai directii,cred ca esti frustrat ca altfel imi explicai,nu imi dadeai viteza,sau aici e doar pentru cei cu grade,???pana acum toti au vb frumos cu mine,dar vad ca astia mai cu grade IN LOC SA LAMUREASCA,ei fac pe sefii,poti sa mi stergi contu,sa mi blochezi mac,sa mi faci ce vrei,oamenii de calitate pe care i am intalnt aici am deja contact cu ei....poate te simti mai zorro acum,ca vad ca v-a mai dat cineva dedicatii in seara asta,daca ma stergi ceea ce nu conteaza pentru mine,pentru ca un om cu caracterul tau nu va face parte dintre cei cu care discut imi este egal,ca ramas bun vreau sa ti dedic tie sa ti reeduci comportamentul si sa incepi sa iubesti.pentru ca critca pe care o ai fata de mine ....spune mai multe despre tine decat despre mine,,,si sa nu uit...VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE V ATI DAT INTERESUL SA MA AJUTATI,..PT RESTU.....SA ISI INCHIPUIE SINGURI. V am pupat...ZEII AMPLIFICATOARELOR...LE CONSTRUITI SI VA INCHINATI LA ELE !!!!!!!!!! Link spre comentariu
Marian Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 @paradisio90210 nu asa se vorbeste cu staff-ul tehnic al forumului, de fapt nu nimeni nu se face asta indiferent de replica interlocutorului tu trebuie sa arati ca esti mai rabdator si mai civilizat/mai bun...Tu ai facut o serie de greseli care ti-au atras probabil o oarece antipatie din partea moderatorilor, printre care as mentiona:-Cea mai importanta dintre ele este ca tu nu ai rabdare, tu vrei sa ti se raspunda deindata ce postezi ceva si sa rezolvi neaparat problemele tale, ori una din cele mai importante calitati ale unui electronist experimentat este chiar rabdarea in doze mari si foarte mari, trebuie sa te corectezi si tu la capitolul asta.-Apoi ti-am mai zis dar vad ca nu ai observat, nu mai posta raspuns dupa raspuns, este impotriva regulamentului si iti poate atrage avertismente sau si mai rau, exista buton de editare disponibil timp de 1 ora de la postarea ultimului mesaj pe care il vei folosi de fiecare data cand vrei sa faci o adaugire.-Si nu in ultimul rand, evita sa mai folosesti atat scrisul cu caps, pare ca tipi la noi si nu e placut, inearca sa scrii cat mai corect, si cu totul alta va fi impresia ce o vei lasa celorlalti.Si ca sa fiu ON, e pacat sa strici de tot genius-ul al, e clar ca nu tine de capacitatile tale sa il faci asa ca de ce nu mergi cu el la un electronist? Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Si ca sa vezi ca nu-i asa cum zici nu cred ca cineva te va cenzura..dar un mic banut meriti. Link spre comentariu
Postări Recomandate