Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

As dori sa imi construiesc un amplificator

Postări Recomandate

Doresc sa imi construiesc un amplificator si am nevoie de o schema,in primul rand vreau ceva cu integratsa fie 2x15-20 wattam transormator cu priza mediana 2x14.8vvreau sa contruiesc doua asemenea amplifiatoatoare,ca sa le incorporez intr-un genius unde placa de front si surround e arsa(dezlipit cablajul,nu se mai poate face nimic plus ca finalii sunt arsi)...daca ma poate ajuta cineva cu o schema....care sa functioneze la tensiunea pe care mi-o ofera transformatorul de care dispun.O zi buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 152
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In prima poza nu stiu ce este, pare un electrolitic mic, chiar nu scrie nimic pe piesa? Multimetru ai ? Poate cu o poza mai clara rezolvi misterul...Poza 2: condensator nepolarizat 100nF/100Vpoza 3: condensator nepolarizat 0.47uF/63VPoza 4: rezistor 2 ohmi pare MLT rusescChiar te apuci sa faci amplificatorul daca nu cunosti nici componentele pasive?Schema de alimentare ti-a pus un coleg mai sus, cu transformatorul tau vei obtine +/-20VDC.

Link spre comentariu

Tema asta nu prea are ce sa caute aici, autorul ei este foarte slab pregatit in domeniul electronicii, asadar ar trebui sa fie mutata tema la sectiunea incepatorilor, ca sa postezi aici se presupune ca stii totusi cate ceva. :aut: @paradisio90210 as sugera sa pui mana pe carte sa studiezi, sa te documentezi, sa inveti macar principiul de baza al functionarii celor mai importante tipuri de componente, sa stii ce-i ala condensator ce-i aia rezistenta, ce-i ala tranzistor, si ce fac ele, abia apoi te poti apuca sa faci amplificator.

Link spre comentariu

Daca vreti sa ma ajutati ok,am nevoie,iar daca simtiti ca sunt in plus pe forum e destul sa imi spune-ti si ma retrag fara nici o suparare!pai si ai avut impresia ca nu vrem sa te ajutam !!! doar ca tu ai postat gresit , si nici macar cunostinte "elementare " nu ai , esti incepator , si nu ai inceput cu ce trebuia , invata macar sa sti ce cumperi , sint bani tai , dar totusi .....daca te simnti in plus este pentru ca esti in plus , fara supare

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări