Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Revista Service TV - apare odata la doua luni

Postări Recomandate

DEPANATORUL - NR 44 - Televizoarele Thomson TX807 , ITC008 , identificarea sasielor LCD , Philips L04 , formatul Blu-Ray , prezentare UOC III Hercules , etc

comenzi la : [email protected]

id mess : tavidumitrescu

tel orange : 0744.595115

tel cosmote : 0762.008823

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Televizoarele LCD Samsung - VOLUMUL 2 – modelele comercializate in Europa intre anii 2006 si 2009

Volumul 2 – disponibil in urmatoarea prezentare :

*

120 pagini

*

2 dvd-uri full

*

260 televizoare din seriile :

*

LExxA615 , LExxA616 , LExxA650 , LExxA656 , LExxA676

LExxA450 , LExxA451 , LExxA454 , LExxA455 , LExxA456 , LExxA457

LExxA956 , LExxA959 , LExxA966

LExxA330 , LExxA336 , LExxA340

LExxA686 , LExxA699

LExxA550 , LExxA551 , LExxA552 , LExxA553 , LExxA556 , LExxA557, LExxA558 , LExxA559

LExxA756

LExxA786

LExxA856 , LExxA859

LExxA430 , LExxA431 , LExxA436 , LExxA437

LExxA536

UExxB6000 , UExxB6050

UExxB7000 , UExxB7010 , UExxB7020 , UExxB7050 , UExxB7070 , UExxB7090

UExxB8000 , UExxB8050 , UexxB8090

LExxR71 , LExxR72 , LExxR74 , LExxR81 , LExxR82 , LExxR83 , LExxR84 , LExxR86 , LExxR87 , LExxR88 , LExxR89

LExxR31 , LExxR32 , LExxR41 , LExxR51 , LExxR52 , LExxR53

LExxR32 , LExxR52 , LExxR53 , LExxR73 , LExxR74 , LExxR77

*

20 scheme de surse si invertoare Samsung- completare la cele din Volumul 1

*

50 de poze cu surse si invertoare Samsung- completare la cele din Volumul 1

*

coperti exterioare de plastic rosu transparent

*

coperti interioare albe lucioase

*

tiparite la printer profesional Laser HP , sistem de prindere cu capsator profesional

Volumul si cele doua dvd-uri se completeaza unele pe altele

In volum sunt prezentate toate televizoarele , cu toate variantele folosite pentru fiecare model , placile de baza , sursele de alimentare – invertoare , cablurile LVDS si placile de comanda LVDS - T-con , softurile pentru update , diverse defecte si informatii utile

Coperta , cuprinsul si cuprinsul dvd-urilor prezentate in continuare

Pretul : 70 lei – taxele postale incluse

Pentru abonatii mei la dvd-uri , pretul este 50 lei – taxele postale incluse

Disponibil doar la mine ( http://www.schemetv.ro , http://www.microprocesoare.ro , telefonic : 0744595115 , 0762.008823 – dupa ora 12 , mail : [email protected] , id mess : tavidumitrescu ) sau la John – firma Sonic – Bucuresti

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

DEPANATORUL - NR 46 - reglajul tv Plasma , introducere in televiziunea 3DDEPANATORUL - NR 46 - reglajul tv Plasma , introducere in televiziunea 3D , alte tv crt si LCD , defecte , service , etc

Link spre comentariu

Depanarea televizoarelor LCD Samsung - VOLUMUL 3 - taxe postale incluseTelevizoarele LCD Samsung - VOLUMUL 3 – modelele comercializate in Europa in 2010Volumul 3 – disponibil in urmatoarea prezentare : 120 pagini 2 dvd-uri full 200 televizoare din seriile LCD si LED TV coperti exterioare de plastic albastru transparent coperti interioare albe lucioase tiparite la printer profesional Laser HP , sistem de prindere cu capsator profesionalVolumul si cele doua dvd-uri se completeaza unele pe alteleIn volum sunt prezentate toate televizoarele , cu toate variantele folosite pentru fiecare model , placile de baza , sursele de alimentare – invertoare , cablurile LVDS si placile de comanda LVDS 9 T-con , softurile pentru update , diverse defecte si informatii utileCoperta , cuprinsul si cuprinsul dvd-urilor prezentate in continuarePretul : 70 lei – taxele postale inclusePentru abonatii mei la dvd-uri , pretul este 50 lei – taxele postale incluse

Link spre comentariu

Depanarea televizoarelor LCD Samsung - VOLUMELE 1 + 2 + 3 - taxe postale incluse - 180 lei

– modelele comercializate in Europa intre anii 2004 si 2010

- 3 volume - 120 pagini fiecare

- fiecare volum contine 2 dvd-uri cu manuale service , softuri si manuale training - 6 dvd-uri in total

- volumul 1 - verde

- volumul 2 - rosu

- volumul 3 - albastru

- volumele au coperti de plastic transparente lucioase colorate

- tiparite la printer profesional Laser HP , sistem de prindere cu capsator profesional

PRET SPECIAL - 130 lei cu taxe incluse !!!

Link spre comentariu

Din acest an nu voi mai scrie revista sub denumirea Depanatorul ( nu stiu daca va mai fi scrisa sub aceasta denumire de altcineva ) , care nu imi apartinea ( a fost scrisa si editata de mine din 2006 pana in decembrie 2010 - nr 28 , 29 , 30 , 32 , ..... pana la ultimul numar , 46 )

Voi edita propria mea revista , sper ca mult mai interesanta , insotita de fiecare data de un dvd cu manuale service

DEPANATORUL TV - Nr 1 - Februarie 2011

Primul numar al revistei va apare in Februarie 2011

Revista va avea mai multe capitole care se vor regasi in fiecare numar : Meniuri service , TV LCD , Surse de alimentare si Invertoare LCD , TV CRT , TV Plasma , TV China , Defecte interesante

Revista va fi insotita de un dvd . Pe dvd-urile atasate revistelor se vor regasi informatiile adiacente articolelor din revista precum si foarte multe manuale service , manuale training , softuri pentru update , dump-uri pentru memorii si multe altele . Dvd-urile vor fi total diferite de dvd-urile trimise abonatilor la dvd-uri

Revista va apare odata la doua luni , in lunile : Februarie , Aprilie , Iunie , Septembrie , Octombrie , Decembrie

In lunile Aprilie , Septembrie si Decembrie , abonatii la dvd-uri care o doresc o vor primi impreuna cu dvd-urile pentru a nu plati taxe postale

Cu aceasta ocazie , schimbam luna de trimitere a dvd-urilor pentru abonati din Martie , in Aprilie

Toti abonatii la revista vor avea acces pentru download pe acest forum : http://forum.microprocesoare.ro

Revista va costa 39 lei si va avea 110 pagini , calitate deosebita a tiparului , coperti exterioare de plastic transparent lucios si coperti interioare din carton colorat

Revista se poate cumpara direct din magazin , oricand – 39 lei + 9 lei taxe = 48 lei

Cei care opteaza pentru abonament , o vor primi la inceputul lunilor precizate mai sus cu 35 lei + 9 lei taxe = 44 lei

Comparativ cu revista Depanatorul , noua revista , DEPANATORUL TV asigura abonatilor accesul pe forumul de scheme ( nu mai trebuie cumparat un dvd de 60 lei anual ) si la fiecare numar abonatii vor beneficia de un dvd atasat revistei iar pretul este doar putin mai mare – 39 lei fata de 30 lei ( 35 lei pentru cei care opteaza pentru abonament )

Cine doreste sa fie abonat poate sa trimita numele , adresa completa si nr de telefon pe :

mail : [email protected]

id messenger Yahoo : tavidumitrescu

Orange – secundar : 0744.595115

Cosmote – principal : 0762.008823

dupa ora 12-13

Link spre comentariu

nr 27 al revistei a aparut in 2004 si era format mic de 24 de paginiapoi pauza 2 anila initiativa mea , am preluat scrierea revistei de la nr 28 si am facut-o de 108 pagininr 28 a aparut in 2006de atunci e scrisa de mine ( cu exceptia nr 31 pe care din anumite motive nu am vrut eu sa il scriu si din cauza asta a aparut dupa foarte mult timp , asa cum a aparut ... ) de la nr 32 am revenit si am fost lasat sa il sriu cum consider eutotul , inclusiv redactarea si coperta sunt facute de mine numarul 46 , ultimul , a aparut luna trecuta acum am primit decizia celui care o tipareste ca se ia pauzaeu nu iau pauza , si continui munca printr-o noua revista care va avea de data asta si DVD atasatrevista sub numele Depanatorul nu va mai fi scrisa de minedaca vreodata o va scrie altcineva habar nu am , eu nu cred cine va dori sa fie abonat la noua revista , imi va spune , eu nu am baza de abonati a revistei vechi cine doreste sa ramana " abonat " la vechea revista , e ok , ca doar nu il costa nimic ( mai ales daca nu mai apare :) )

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

NOU - revista pe care o voi edita se va numi SERVICE TV

ca nu fie nici o confuzie cu revista pe care o scriam anterior dar nu imi apartinea denumirea

Momentan , repere din sumarul primului numar :

- 50 de metode pentru accesarea meniului service la televizoarele CRT cu sasiu chinezesc

- prezentarea si functionarea Power Factor Correction – PFC , bloc prezent in toate sursele pentru LCD si Plasma

- echivalente Telecomenzi diverse

- echivalente si inlocuiri transformatoare linii diverse

- prezentare si echivalente tunere

- prezentarea si functionarea surselor de alimentare construite cu ajutorul integratului FSDM0265RT

- prezentarea televizoarelor LCD Grundig cu sasiu Beko - LE - cu descrierea functionarii si depanarea surselor de alimentare externa si cea de pe placa de baza

- prezentarea Televizoarelor Plasma PHILIPS cu ecran SAMSUNG – Generatia a 2-a cu depanarea practica insotita de defecte , a surselor de alimentare pentru ecranele 42"SD v5 , 42"HDw1 si 50"HDw1

- functionarea sursei de alimentare de pe placa de baza pentru televizorul Plasma Philips cu ecran Samsung - sasiu BJ2.4U PA

- 20 de defecte comentate pentru televizoarele LCD Sharp

- 30 de defecte comentate pentru toate tipurile de televizoare

- schema lunii - in fiecare numar - 4 pagini cu o schema pentru un televizor crt cu sasiu chinezesc , mai deosebit

si mai urmeaza , revista va fi finalizata pe 31 ianuarie

Link spre comentariu

SERVICE TV nr 1 - februarie 2011

revista are 110 pagini , tiparita pe 2 imprimante laser HP 4250N cu duplex

cartusele folosite sunt de calitate HP - Sky-Print sau Certo

copertile exterioare de protectie sunt din plastic transparent lucios

copertile interioare sunt din carton portocaliu (o nuanta mai frumoasa decat cea pe care am obtinut-o eu pentru poza de mai jos )

se folosesc coli XEROX pentru tiparire , calitate foarte buna

dvd-urile sunt scrise la viteza x8 pe writere noi Sony , si verificate fisier cu fisier

dvd-ul se va gasi atasat pe ultima coperta interioara

pret - 39 lei + 9 lei taxe

sau

35 lei + 9 lei taxe = 44 lei pentru cei care doresc abonament

revista apare in lunile - Februarie , Aprilie , Iunie , Septembrie , Octombrie , Decembrie

nr 1 a inceput sa fie distribuit abonatilor incepand de azi

mail : [email protected]

id messenger Yahoo : tavidumitrescu

Orange – secundar : 0744.595115

Cosmote – principal : 0762.008823

doar dupa ora 12-13

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări