Tavi Postat Iulie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2010 DEPANATORUL - NR 44 - Televizoarele Thomson TX807 , ITC008 , identificarea sasielor LCD , Philips L04 , formatul Blu-Ray , prezentare UOC III Hercules , etc comenzi la : [email protected] id mess : tavidumitrescu tel orange : 0744.595115 tel cosmote : 0762.008823 Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2010 DEPANATORUL nr 45 - Televizoarele LED-TV , Vortex , Galactic , E-Boda , LCD-urile Changhong , Televizoarele Metz moderne , Sony FE1 , FE2 , AE6B , etc comenzi la : [email protected] id mess : tavidumitrescu tel orange : 0744.595115 tel cosmote : 0762.008823 Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Televizoarele LCD Samsung - VOLUMUL 2 – modelele comercializate in Europa intre anii 2006 si 2009 Volumul 2 – disponibil in urmatoarea prezentare : * 120 pagini * 2 dvd-uri full * 260 televizoare din seriile : * LExxA615 , LExxA616 , LExxA650 , LExxA656 , LExxA676 LExxA450 , LExxA451 , LExxA454 , LExxA455 , LExxA456 , LExxA457 LExxA956 , LExxA959 , LExxA966 LExxA330 , LExxA336 , LExxA340 LExxA686 , LExxA699 LExxA550 , LExxA551 , LExxA552 , LExxA553 , LExxA556 , LExxA557, LExxA558 , LExxA559 LExxA756 LExxA786 LExxA856 , LExxA859 LExxA430 , LExxA431 , LExxA436 , LExxA437 LExxA536 UExxB6000 , UExxB6050 UExxB7000 , UExxB7010 , UExxB7020 , UExxB7050 , UExxB7070 , UExxB7090 UExxB8000 , UExxB8050 , UexxB8090 LExxR71 , LExxR72 , LExxR74 , LExxR81 , LExxR82 , LExxR83 , LExxR84 , LExxR86 , LExxR87 , LExxR88 , LExxR89 LExxR31 , LExxR32 , LExxR41 , LExxR51 , LExxR52 , LExxR53 LExxR32 , LExxR52 , LExxR53 , LExxR73 , LExxR74 , LExxR77 * 20 scheme de surse si invertoare Samsung- completare la cele din Volumul 1 * 50 de poze cu surse si invertoare Samsung- completare la cele din Volumul 1 * coperti exterioare de plastic rosu transparent * coperti interioare albe lucioase * tiparite la printer profesional Laser HP , sistem de prindere cu capsator profesional Volumul si cele doua dvd-uri se completeaza unele pe altele In volum sunt prezentate toate televizoarele , cu toate variantele folosite pentru fiecare model , placile de baza , sursele de alimentare – invertoare , cablurile LVDS si placile de comanda LVDS - T-con , softurile pentru update , diverse defecte si informatii utile Coperta , cuprinsul si cuprinsul dvd-urilor prezentate in continuare Pretul : 70 lei – taxele postale incluse Pentru abonatii mei la dvd-uri , pretul este 50 lei – taxele postale incluse Disponibil doar la mine ( http://www.schemetv.ro , http://www.microprocesoare.ro , telefonic : 0744595115 , 0762.008823 – dupa ora 12 , mail : [email protected] , id mess : tavidumitrescu ) sau la John – firma Sonic – Bucuresti Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 DEPANATORUL - NR 46 - reglajul tv Plasma , introducere in televiziunea 3DDEPANATORUL - NR 46 - reglajul tv Plasma , introducere in televiziunea 3D , alte tv crt si LCD , defecte , service , etc Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Depanarea televizoarelor LCD Samsung - VOLUMUL 3 - taxe postale incluseTelevizoarele LCD Samsung - VOLUMUL 3 – modelele comercializate in Europa in 2010Volumul 3 – disponibil in urmatoarea prezentare : 120 pagini 2 dvd-uri full 200 televizoare din seriile LCD si LED TV coperti exterioare de plastic albastru transparent coperti interioare albe lucioase tiparite la printer profesional Laser HP , sistem de prindere cu capsator profesionalVolumul si cele doua dvd-uri se completeaza unele pe alteleIn volum sunt prezentate toate televizoarele , cu toate variantele folosite pentru fiecare model , placile de baza , sursele de alimentare – invertoare , cablurile LVDS si placile de comanda LVDS 9 T-con , softurile pentru update , diverse defecte si informatii utileCoperta , cuprinsul si cuprinsul dvd-urilor prezentate in continuarePretul : 70 lei – taxele postale inclusePentru abonatii mei la dvd-uri , pretul este 50 lei – taxele postale incluse Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Depanarea televizoarelor LCD Samsung - VOLUMELE 1 + 2 + 3 - taxe postale incluse - 180 lei – modelele comercializate in Europa intre anii 2004 si 2010 - 3 volume - 120 pagini fiecare - fiecare volum contine 2 dvd-uri cu manuale service , softuri si manuale training - 6 dvd-uri in total - volumul 1 - verde - volumul 2 - rosu - volumul 3 - albastru - volumele au coperti de plastic transparente lucioase colorate - tiparite la printer profesional Laser HP , sistem de prindere cu capsator profesional PRET SPECIAL - 130 lei cu taxe incluse !!! Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Din acest an nu voi mai scrie revista sub denumirea Depanatorul ( nu stiu daca va mai fi scrisa sub aceasta denumire de altcineva ) , care nu imi apartinea ( a fost scrisa si editata de mine din 2006 pana in decembrie 2010 - nr 28 , 29 , 30 , 32 , ..... pana la ultimul numar , 46 ) Voi edita propria mea revista , sper ca mult mai interesanta , insotita de fiecare data de un dvd cu manuale service DEPANATORUL TV - Nr 1 - Februarie 2011 Primul numar al revistei va apare in Februarie 2011 Revista va avea mai multe capitole care se vor regasi in fiecare numar : Meniuri service , TV LCD , Surse de alimentare si Invertoare LCD , TV CRT , TV Plasma , TV China , Defecte interesante Revista va fi insotita de un dvd . Pe dvd-urile atasate revistelor se vor regasi informatiile adiacente articolelor din revista precum si foarte multe manuale service , manuale training , softuri pentru update , dump-uri pentru memorii si multe altele . Dvd-urile vor fi total diferite de dvd-urile trimise abonatilor la dvd-uri Revista va apare odata la doua luni , in lunile : Februarie , Aprilie , Iunie , Septembrie , Octombrie , Decembrie In lunile Aprilie , Septembrie si Decembrie , abonatii la dvd-uri care o doresc o vor primi impreuna cu dvd-urile pentru a nu plati taxe postale Cu aceasta ocazie , schimbam luna de trimitere a dvd-urilor pentru abonati din Martie , in Aprilie Toti abonatii la revista vor avea acces pentru download pe acest forum : http://forum.microprocesoare.ro Revista va costa 39 lei si va avea 110 pagini , calitate deosebita a tiparului , coperti exterioare de plastic transparent lucios si coperti interioare din carton colorat Revista se poate cumpara direct din magazin , oricand – 39 lei + 9 lei taxe = 48 lei Cei care opteaza pentru abonament , o vor primi la inceputul lunilor precizate mai sus cu 35 lei + 9 lei taxe = 44 lei Comparativ cu revista Depanatorul , noua revista , DEPANATORUL TV asigura abonatilor accesul pe forumul de scheme ( nu mai trebuie cumparat un dvd de 60 lei anual ) si la fiecare numar abonatii vor beneficia de un dvd atasat revistei iar pretul este doar putin mai mare – 39 lei fata de 30 lei ( 35 lei pentru cei care opteaza pentru abonament ) Cine doreste sa fie abonat poate sa trimita numele , adresa completa si nr de telefon pe : mail : [email protected] id messenger Yahoo : tavidumitrescu Orange – secundar : 0744.595115 Cosmote – principal : 0762.008823 dupa ora 12-13 Link spre comentariu
cioarga Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Felicitari Tavi si o intrebare, vechea revista "Depanatorul" o sa mai apara ??? Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 3, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 nr 27 al revistei a aparut in 2004 si era format mic de 24 de paginiapoi pauza 2 anila initiativa mea , am preluat scrierea revistei de la nr 28 si am facut-o de 108 pagininr 28 a aparut in 2006de atunci e scrisa de mine ( cu exceptia nr 31 pe care din anumite motive nu am vrut eu sa il scriu si din cauza asta a aparut dupa foarte mult timp , asa cum a aparut ... ) de la nr 32 am revenit si am fost lasat sa il sriu cum consider eutotul , inclusiv redactarea si coperta sunt facute de mine numarul 46 , ultimul , a aparut luna trecuta acum am primit decizia celui care o tipareste ca se ia pauzaeu nu iau pauza , si continui munca printr-o noua revista care va avea de data asta si DVD atasatrevista sub numele Depanatorul nu va mai fi scrisa de minedaca vreodata o va scrie altcineva habar nu am , eu nu cred cine va dori sa fie abonat la noua revista , imi va spune , eu nu am baza de abonati a revistei vechi cine doreste sa ramana " abonat " la vechea revista , e ok , ca doar nu il costa nimic ( mai ales daca nu mai apare ) Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 NOU - revista pe care o voi edita se va numi SERVICE TV ca nu fie nici o confuzie cu revista pe care o scriam anterior dar nu imi apartinea denumirea Momentan , repere din sumarul primului numar : - 50 de metode pentru accesarea meniului service la televizoarele CRT cu sasiu chinezesc - prezentarea si functionarea Power Factor Correction – PFC , bloc prezent in toate sursele pentru LCD si Plasma - echivalente Telecomenzi diverse - echivalente si inlocuiri transformatoare linii diverse - prezentare si echivalente tunere - prezentarea si functionarea surselor de alimentare construite cu ajutorul integratului FSDM0265RT - prezentarea televizoarelor LCD Grundig cu sasiu Beko - LE - cu descrierea functionarii si depanarea surselor de alimentare externa si cea de pe placa de baza - prezentarea Televizoarelor Plasma PHILIPS cu ecran SAMSUNG – Generatia a 2-a cu depanarea practica insotita de defecte , a surselor de alimentare pentru ecranele 42"SD v5 , 42"HDw1 si 50"HDw1 - functionarea sursei de alimentare de pe placa de baza pentru televizorul Plasma Philips cu ecran Samsung - sasiu BJ2.4U PA - 20 de defecte comentate pentru televizoarele LCD Sharp - 30 de defecte comentate pentru toate tipurile de televizoare - schema lunii - in fiecare numar - 4 pagini cu o schema pentru un televizor crt cu sasiu chinezesc , mai deosebit si mai urmeaza , revista va fi finalizata pe 31 ianuarie Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Salut Tavi. Cat costa noua revista si daca mai este insotita de CD-u.Cu stimaL.E Acum am vazut pe coperta ca mai contine un DVD.Totusi cat costa? Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 35 lei + 9 lei taxe = 44 lei detalii complete aici : http://forum.microprocesoare.ro/index.php?topic=3148.0 Link spre comentariu
sorinpavel Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Merci si o seara buna.Stima Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2011 SERVICE TV nr 1 - februarie 2011 revista are 110 pagini , tiparita pe 2 imprimante laser HP 4250N cu duplex cartusele folosite sunt de calitate HP - Sky-Print sau Certo copertile exterioare de protectie sunt din plastic transparent lucios copertile interioare sunt din carton portocaliu (o nuanta mai frumoasa decat cea pe care am obtinut-o eu pentru poza de mai jos ) se folosesc coli XEROX pentru tiparire , calitate foarte buna dvd-urile sunt scrise la viteza x8 pe writere noi Sony , si verificate fisier cu fisier dvd-ul se va gasi atasat pe ultima coperta interioara pret - 39 lei + 9 lei taxe sau 35 lei + 9 lei taxe = 44 lei pentru cei care doresc abonament revista apare in lunile - Februarie , Aprilie , Iunie , Septembrie , Octombrie , Decembrie nr 1 a inceput sa fie distribuit abonatilor incepand de azi contact : mail : [email protected] id messenger Yahoo : tavidumitrescu Orange – secundar : 0744.595115 Cosmote – principal : 0762.008823 doar dupa ora 12-13 Link spre comentariu
CRISTIANTV Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 In situatia actuala de unde as putea obtine revista DEPANATORUL nr 46.? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum