Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Revista Service TV - apare odata la doua luni

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

scuze , ca nu am mai avut timp sa intru sa citesc mesajele aiciiti voi trimite azi ambele numereeu am scris de ceva vreme si nr 36 care este cu toate lcd-urile vestel 17MBxx si sursele lor 17pwxxdoar ca am inteles de la dl Badila ca sunt intarziereri la tiparire din cauza alegerilor , fac astia afise electorale si au pus mana pe toate tipografiile sa lucreze pentru partide la capacitate maxima

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

buna si revista 28 imi puteti trimite va rog si asa pe rind cind va anunti il iau ca is in urma rau de tot :nas: cred ca aveti adresa mea ca nu de mult am comandat 29?daca nu imi dati un fir tot respectu

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

a aparut si revista din aprilie , nr 38 , sper sa fie interesantain iunie cel mai probabil prima parte a marelui catalog cu televizoare crt - meniuri service , componente , telecomenzi , trafo linii , etc - cam totul pe scurt despre toate televizoarele crt a doua parte a catalogului cel mai probabil la sfarsitul anului , in decembrie , dupa numerele 39 si 40 ale revisteicatalogul va fi tot format mare de peste 100 de pagini cataloagele nu vor fi pe marci ordonate alfabetic , ci pe marci ordonate geografic si apoi alfabetic - tv china , tv japonia , tv turcia, tv koreea , tv europene , etc etc ...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

a aparut primul volum din seria de cataloage care o sa acopere intial toate televizoarele crt

vor fi 4 cataloage distribuite la fiecare jumatate de an , in locul unei reviste care ar fi aparut in acel moment : iunie 2009 , decembrie 2009 , iunie 2010 , decembrie 2010

intre ele , in februarie , aprilie , august si octombrie , revista ca de obicei

volumul este format tot mare , 108 pagini si cuprinde televizoarele coreene , italiene si turcesti

ca idee , pentru fiecare sasiu se specifica procesorul ( procesoarele - pentru cele care folosesc mai multe variante ) , baleiajul vertical , jungla , sursa , trafo linii , telecomanda , meniu service , deblocare mod hotel sau child lock daca e cazul si info suplimentare acolo unde a fost nevoie

cine doreste , comenzi la [email protected] sau la tel : 0762.008823

sau direct in magazine :

http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=369

sau

http://microprocesoare.ro/?p=productsMore&iProduct=361

Link spre comentariu

FELICITARI PENTRU CATALOG!L-AM PRIMIT ASTAZI SI INCA IL RASFOIESC. E binevenita aceasta catalogare ptr scutirea timpului de cautare in arhiva personala. CUMPARATI-L ! Este un produs de calitate.Apreciez munca cand este facuta de profesionisti, in stil profesionist.Si se vede ca s-a muncit. FELICITARI si asteptam DEPANATORUL 39 !SUCCES! :aplauze

Link spre comentariu

ca observatie , in ce priveste telecomenzile din acest catalog, nu s-a specificat un anume tip de telecomanda , Pilot sau altceva , ci in general codul original al telecomenzii luat din manualul servicefiecare isi poate nota in catalog orice informatie suplimentara care o gaseste in decursul timpuluinu am pretentia ca este un ctalog complet , ci unul care am cautat sa fie cat mai completdaca exista vreo inadvertenta de trafo linii sau telecomanda , se poate corecta pe parcurs de fiecare , nu toate sursele mele de informare au putut fi verificatecine are magazin de telecomenzi probabil ca se pricepe mai bine la telecomenzi , etcspun asta pentru ca cineva mi-a spus ca a gasit o telecomanda care nu e trecuta corect acoloacum asta e , posibil sa fie si erori , se pot corecta usor de fiecare in parte cand se gasesc dupa ce sunt gata toate cataloagele , deci la sfarsitul anului urmator o sa fac o erata cu erorile descoperite in timp , sau cu completari importante

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări