gabiTV Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 O asteptam cu nerabdare sa apara si in Bucuresti , la Global sau John ! 1 Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 de abia a intrat la tipar , am primit coperta azi Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 a aparut si nr 35 in general cu televizoare combi : tv-vcr si tv-dvd coperta si cuprinsul in attach cine nu e abonat si o vrea , comenzi la mine : [email protected] , am 40 de buc pe stoc Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 a aparut si nr 35 in general cu televizoare combi : tv-vcr si tv-dvd coperta si cuprinsul in attach cine nu e abonat si o vrea , comenzi la mine : [email protected] , am 40 de buc pe stoc Tavi te rog trimite-mi si mie ambele numere. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 scuze , ca nu am mai avut timp sa intru sa citesc mesajele aiciiti voi trimite azi ambele numereeu am scris de ceva vreme si nr 36 care este cu toate lcd-urile vestel 17MBxx si sursele lor 17pwxxdoar ca am inteles de la dl Badila ca sunt intarziereri la tiparire din cauza alegerilor , fac astia afise electorale si au pus mana pe toate tipografiile sa lucreze pentru partide la capacitate maxima Link spre comentariu
Tavi Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 in decembrie a aparut si depanatorul nr 36 cu televizoarele lcd Vestel pe sasie 17MBxx - tip Myria , etc Link spre comentariu
csizmasreky Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 as vrea sa fac comanda la revista depanatorul 29 (cu cd);n-am putut sa fac comanda unde ziceai din cauza serverului meu ca am ceva si m-am gindit sa postez comanda aici:tel. 0752682823 sau la [email protected] Link spre comentariu
csizmasreky Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 buna si revista 28 imi puteti trimite va rog si asa pe rind cind va anunti il iau ca is in urma rau de tot cred ca aveti adresa mea ca nu de mult am comandat 29?daca nu imi dati un fir tot respectu Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 10, 2009 Autor Partajează Postat Martie 10, 2009 in februarie a aparut si numarul 37urmatorul in aprilie Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 a aparut si revista din aprilie , nr 38 , sper sa fie interesantain iunie cel mai probabil prima parte a marelui catalog cu televizoare crt - meniuri service , componente , telecomenzi , trafo linii , etc - cam totul pe scurt despre toate televizoarele crt a doua parte a catalogului cel mai probabil la sfarsitul anului , in decembrie , dupa numerele 39 si 40 ale revisteicatalogul va fi tot format mare de peste 100 de pagini cataloagele nu vor fi pe marci ordonate alfabetic , ci pe marci ordonate geografic si apoi alfabetic - tv china , tv japonia , tv turcia, tv koreea , tv europene , etc etc ... Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 a aparut primul volum din seria de cataloage care o sa acopere intial toate televizoarele crt vor fi 4 cataloage distribuite la fiecare jumatate de an , in locul unei reviste care ar fi aparut in acel moment : iunie 2009 , decembrie 2009 , iunie 2010 , decembrie 2010 intre ele , in februarie , aprilie , august si octombrie , revista ca de obicei volumul este format tot mare , 108 pagini si cuprinde televizoarele coreene , italiene si turcesti ca idee , pentru fiecare sasiu se specifica procesorul ( procesoarele - pentru cele care folosesc mai multe variante ) , baleiajul vertical , jungla , sursa , trafo linii , telecomanda , meniu service , deblocare mod hotel sau child lock daca e cazul si info suplimentare acolo unde a fost nevoie cine doreste , comenzi la [email protected] sau la tel : 0762.008823 sau direct in magazine : http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=369 sau http://microprocesoare.ro/?p=productsMore&iProduct=361 Link spre comentariu
codrin Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 FELICITARI PENTRU CATALOG!L-AM PRIMIT ASTAZI SI INCA IL RASFOIESC. E binevenita aceasta catalogare ptr scutirea timpului de cautare in arhiva personala. CUMPARATI-L ! Este un produs de calitate.Apreciez munca cand este facuta de profesionisti, in stil profesionist.Si se vede ca s-a muncit. FELICITARI si asteptam DEPANATORUL 39 !SUCCES! Link spre comentariu
Tavi Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 ca observatie , in ce priveste telecomenzile din acest catalog, nu s-a specificat un anume tip de telecomanda , Pilot sau altceva , ci in general codul original al telecomenzii luat din manualul servicefiecare isi poate nota in catalog orice informatie suplimentara care o gaseste in decursul timpuluinu am pretentia ca este un ctalog complet , ci unul care am cautat sa fie cat mai completdaca exista vreo inadvertenta de trafo linii sau telecomanda , se poate corecta pe parcurs de fiecare , nu toate sursele mele de informare au putut fi verificatecine are magazin de telecomenzi probabil ca se pricepe mai bine la telecomenzi , etcspun asta pentru ca cineva mi-a spus ca a gasit o telecomanda care nu e trecuta corect acoloacum asta e , posibil sa fie si erori , se pot corecta usor de fiecare in parte cand se gasesc dupa ce sunt gata toate cataloagele , deci la sfarsitul anului urmator o sa fac o erata cu erorile descoperite in timp , sau cu completari importante Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum