Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Revista Service TV - apare odata la doua luni

Postări Recomandate

pai da, nu mai are nimeni revista , john a mai primit 20 de buc si le-a dat pe toate deci luati revista asta daca nu o aveti ca altfel nu mai gasiti decat varianta scoasa la imprimanta laser , si nu are coperta colorata :smt003

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Depanatorul nr 30 , a iesit de la tipar , in cateva zile incepe sa ajunga pe la abonati

comenzi , cuprins si coperta aici :

http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=285

:smt006

incepand de acum pretul este de 27 ron + taxe postale = 32 ron , pentru toata lumea

pana acum era 32 ron cu tot cu taxe doar pentru abonati

acest pret devinde valabil si pentru numerele precedente 28 , 29 , care au 112 pagini

in magazine cred ca pretul se va pastra de 32 ron, pentru ca si cei de acolo le-au luat cu 27 ron :yawinkle:

revistele comandate prin intermediul magazinului ( nr 29 si 30 ) sunt insotite de CD cu toate schemele din reviste , meniuri service si dumpuri pentru sasiele prezentate

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

nici vorba , revistele care le vand eu sunt numai cele care le-am scris eu , mai precis nr 29 si 30 ( 28 desi e scris tot de mine, nu am avut la vanzare ) revistele nu au cd , e pur si simplu un mic bonus oferit de mine , decizie pe care am luat-o datorita urmatorului aspect :- in nr 29 , anumite scheme le-am prelucrat ca sa iasa bine la tiparire in tipografie , insa cand le scot pe imprimanta laser de pe fisierul original , nu au o calitate prea buna cum nr 29 a fost epuizat imediat , tot ce am vandut apoi au fost scoase la laser print si pentru a avea toti schemele calitate ok, am facut cadoul si cd-ul ... cd pe care am pus si schemele din nr 30 ca sa nu mai fac 2 cd-uri diferite asta e tot :smt006la magazin te referi poate ca i-am dat lui john ulterior vreo 20 de nr 29 scoase la imprimanta , in rest doar eu trimit cu cd , e cd facut de minesau daca te referi la magazinul virtual , nr 29 si 30 nu mai sunt decat la mine de vanzare , redactia a terminat stocul :smt006

Link spre comentariu

nu, ca idee , acolo sunt schemele care sunt in reviste si ceva dumpuri , dar toate astea o sa le pun si pe forum sa aiba acces toti la ele ar fi mai utile pentru cei care nu au net, insa tocmai ei nu stiu de mine :smt003

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

am si depanatorul 32 , cine il doreste deocamdata am 10 bucati , urmeaza sa mai primesc peste ceva timp inca 40 , si atunci le pun si in magazin cu tot cu taxe revista costa 35 ron , cuprinsul e pus mai sus

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

este gata Depanatorul nr 33 , din acest numar se incepe prezentarea tv lcd , iar din nr 34 tv plasma , apoi incet incet trebuie sa se obisnuiasca toti cu ele , ca vor veni la reparat in urmatorii 5 ani intentionez ca in 6 numere anul asta sa se prezinte aproape totul despre ele , ca sa fie familiarizati toti cu aceste televizoare cand va fi gata tiparul va voi anunta , asta nu mai depinde de mine din nr 32 mai am doar 4 exemplare tiparite , cine mai doreste , apoi ca si restul , scoase la printer :rock:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Depanatorul 33 , incepand de marti cel mai probabil , voi avea la vanzare 50 de bucati

edit later : de acum incolo doar variante laser printer , am terminat stocul de reviste tiparite la tipografie

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări