lulu07 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 mai am unul rezervat. daca nu-l ia nimeni... il las la vanzare. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 pai da, nu mai are nimeni revista , john a mai primit 20 de buc si le-a dat pe toate deci luati revista asta daca nu o aveti ca altfel nu mai gasiti decat varianta scoasa la imprimanta laser , si nu are coperta colorata :smt003 Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 Depanatorul nr 30 , a iesit de la tipar , in cateva zile incepe sa ajunga pe la abonati comenzi , cuprins si coperta aici : http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=285 :smt006 incepand de acum pretul este de 27 ron + taxe postale = 32 ron , pentru toata lumea pana acum era 32 ron cu tot cu taxe doar pentru abonati acest pret devinde valabil si pentru numerele precedente 28 , 29 , care au 112 pagini in magazine cred ca pretul se va pastra de 32 ron, pentru ca si cei de acolo le-au luat cu 27 ron :yawinkle: revistele comandate prin intermediul magazinului ( nr 29 si 30 ) sunt insotite de CD cu toate schemele din reviste , meniuri service si dumpuri pentru sasiele prezentate Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 Care este explicatia ca revistele primite la abonament nu au CD-uri si cele de la magazin au ?Trebuie sa renuntam la abonamente si sa le procuram de la magazin? Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 30, 2007 Autor Partajează Postat Martie 30, 2007 nici vorba , revistele care le vand eu sunt numai cele care le-am scris eu , mai precis nr 29 si 30 ( 28 desi e scris tot de mine, nu am avut la vanzare ) revistele nu au cd , e pur si simplu un mic bonus oferit de mine , decizie pe care am luat-o datorita urmatorului aspect :- in nr 29 , anumite scheme le-am prelucrat ca sa iasa bine la tiparire in tipografie , insa cand le scot pe imprimanta laser de pe fisierul original , nu au o calitate prea buna cum nr 29 a fost epuizat imediat , tot ce am vandut apoi au fost scoase la laser print si pentru a avea toti schemele calitate ok, am facut cadoul si cd-ul ... cd pe care am pus si schemele din nr 30 ca sa nu mai fac 2 cd-uri diferite asta e tot :smt006la magazin te referi poate ca i-am dat lui john ulterior vreo 20 de nr 29 scoase la imprimanta , in rest doar eu trimit cu cd , e cd facut de minesau daca te referi la magazinul virtual , nr 29 si 30 nu mai sunt decat la mine de vanzare , redactia a terminat stocul :smt006 Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 30, 2007 Partajează Postat Martie 30, 2007 OK. Am inteles despre ce este vorba .Am crezut ca abonatii noi au aceste bonusuri. Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 30, 2007 Autor Partajează Postat Martie 30, 2007 nu, ca idee , acolo sunt schemele care sunt in reviste si ceva dumpuri , dar toate astea o sa le pun si pe forum sa aiba acces toti la ele ar fi mai utile pentru cei care nu au net, insa tocmai ei nu stiu de mine :smt003 Link spre comentariu
paun nelu Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 va salut!in cit timp va aparea depanatorul 31? Link spre comentariu
tv1 Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 A aparut deja de cateva saptamini. http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=525 Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 este la tipar si nr 32 la nr 31 nu am absolut nici o contributie , dar nr 32 e scris de mine continutul in attach Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2007 am si depanatorul 32 , cine il doreste deocamdata am 10 bucati , urmeaza sa mai primesc peste ceva timp inca 40 , si atunci le pun si in magazin cu tot cu taxe revista costa 35 ron , cuprinsul e pus mai sus Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 9, 2008 Autor Partajează Postat Martie 9, 2008 este gata Depanatorul nr 33 , din acest numar se incepe prezentarea tv lcd , iar din nr 34 tv plasma , apoi incet incet trebuie sa se obisnuiasca toti cu ele , ca vor veni la reparat in urmatorii 5 ani intentionez ca in 6 numere anul asta sa se prezinte aproape totul despre ele , ca sa fie familiarizati toti cu aceste televizoare cand va fi gata tiparul va voi anunta , asta nu mai depinde de mine din nr 32 mai am doar 4 exemplare tiparite , cine mai doreste , apoi ca si restul , scoase la printer :rock: Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 4, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Depanatorul 33 , incepand de marti cel mai probabil , voi avea la vanzare 50 de bucati edit later : de acum incolo doar variante laser printer , am terminat stocul de reviste tiparite la tipografie Link spre comentariu
mircea626 Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 recomand acest numar pentru toti ce activeaza in domeniul depanarii.trateaza exact ce ne doare..adica plasme,lcd Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 21, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2008 Depanatorul nr 34 - plasmele - azi a mers la tipar cuprinsul : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum