Tavi Postat Septembrie 21, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2006 sper ca in maxim 10 zile nr 29 din depanatorul sa fie gata , stiu ca zilele astea se da la tipar este despre depanarea sasielor vestel 11ak ... cu meniuri service, optiuni , cateva parti de scheme , defecte specifice pentru fiecare tip de sasiu in parte si metode depanare pentru diverse sasie - sincer abia astept sa vad cum a iesit :smt006 Link spre comentariu
mircea626 Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 nu are cum sa iasa decit bine :supz: cit de mult m-a ajutat revista asta .... Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 28, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2006 ieri s-a dat la tipar Depanatorul nr 29 , se pare ca in 7 zile apare cuprinsul il aveti in attach abonatii vor primi direct revista , ceilalti care o doresc o pot comanda direct la dl Badila : [email protected] , sau prin intermediul meu la [email protected] ( garantat va prelua comenzile trimise de mine ) pretul este 32 ron - 112 pagini - depanarea sasielor vestel 11ak ... Link spre comentariu
mihaim Postat Septembrie 28, 2006 Partajează Postat Septembrie 28, 2006 La SONIC mai trimite revista? Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 28, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2006 da, cred ca John e singurul care o mai primeste , ca magazin, in rest stiu ca nr trecut doar la el si inca un magazin a mai trimis, la restul nu mai trimite ( nu i-au dat banii, sau nu am idee care e cauza ) Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2006 ca sa revenim la titlul topicului ... A aparut revista Depanatorul nr 29 - format catalog cu sasie vestel 11ak ... pentru cei care nu sunt abonati si doresc revista pot sa scrie direct domnului Badila pe adr : [email protected], sau mie pe [email protected] cand o sa primesc revista si eu o sa ii scanez coperta si cuprinsul si o sa o prezint si in magazin deocamdata am aflat ca a aparut de la cineva care a primit-o deja si m-a sunat sa ma intrebe ceva :crazy: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2006 gata, revista este disponibila pentru oricine o comanda http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=244 :smt006 Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2006 pentru cei care mai doresc nr 29 din Depanatorul , e bine sa va grabiti , stocul este zero in acest moment , si se vor mai trimite in ordinea comenzilor revistele care vin din retururi am inteles ca si John la Sonic in Bucuresti mai are doar 6 bucati cred ca a fost tirajul mai mic sau interesul mai mare .... Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 nr 29 epuizat la redactor , pentru cei care il mai doresc voi incerca sa vad cum fac si sa il scot la imprimanta laser , il am pe hard in format electronic - nici continutul lui si nici al nr 28 ( din care am inteles ca mai sunt doar cateva zeci de ex ) nu va fi publicat pe net dupa epuizare teoretic la 1 decembrie incepe distribuirea la abonati pentru nr 30 , care va cuprinde televizoare moderne variate care circula in ziua de azi ( ex - sasiele cts-aa , ctu-aa , etc ... , tv2k , pt90 si pt92 , schneider tv18 si m35-m36 , beko e1 si k1 , etc , etc ) Link spre comentariu
lulu07 Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 cate bucati s-au livrat in Bucuresti (la mag.)?...daca nu sunt indiscret Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 nu am idee, nu eu o distribui , dar putine oricum, de ordinul zecilor Link spre comentariu
lulu07 Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 minim 50 prin sonic....ma gandeam la un raport revista/depanatori :snakeman: Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 nu depinde de mine asta , daca era revista mea o distribuiam 1-2 numere promotional in toate magazinele de specialitate si apoi fiecare imi comanda cate doreste , ar fi capatat o acoperire mult mai mare , s-ar fi castigat si bani din publicitate, etc .... din pacate john ar fi vrut mai mult de 50 bucati din nr 29 dar a primit mai putine pentru ca s-au terminatincepand cu numarul viitor , voi avea si eu un anumit nr de raviste pe stoc si voi putea servi pe cei care o doresc dupa epuizarea stocului la redactor sincer si eu am ramas nr asta fara a mea pentru ca m-a tot batut la cap un prieten sa i-o dau lui si cand sa o cer din nou pentru mine nu mai era :smt006 Link spre comentariu
lulu07 Postat Noiembrie 20, 2006 Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 am un depanatorul 29. are cine va nevoie? Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 tare faza , pai ai luat 2 bucati ?azi a plecat la tipar depanatorul nr 30 , cred ca va incepe expedierea lui dupa 1 decembrie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum