Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Revista Service TV - apare odata la doua luni

Postări Recomandate

sper ca in maxim 10 zile nr 29 din depanatorul sa fie gata , stiu ca zilele astea se da la tipar este despre depanarea sasielor vestel 11ak ... cu meniuri service, optiuni , cateva parti de scheme , defecte specifice pentru fiecare tip de sasiu in parte si metode depanare pentru diverse sasie - sincer abia astept sa vad cum a iesit :smt006

Link spre comentariu

ieri s-a dat la tipar Depanatorul nr 29 , se pare ca in 7 zile apare

cuprinsul il aveti in attach

abonatii vor primi direct revista , ceilalti care o doresc o pot comanda direct la dl Badila : [email protected] , sau prin intermediul meu la [email protected] ( garantat va prelua comenzile trimise de mine )

pretul este 32 ron - 112 pagini - depanarea sasielor vestel 11ak ...

Link spre comentariu

da, cred ca John e singurul care o mai primeste , ca magazin, in rest stiu ca nr trecut doar la el si inca un magazin a mai trimis, la restul nu mai trimite ( nu i-au dat banii, sau nu am idee care e cauza )

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ca sa revenim la titlul topicului ...

A aparut revista Depanatorul nr 29 - format catalog cu sasie vestel 11ak ...

pentru cei care nu sunt abonati si doresc revista pot sa scrie direct domnului Badila pe adr : [email protected], sau mie pe [email protected]

cand o sa primesc revista si eu o sa ii scanez coperta si cuprinsul si o sa o prezint si in magazin

deocamdata am aflat ca a aparut de la cineva care a primit-o deja si m-a sunat sa ma intrebe ceva :crazy:

Link spre comentariu

pentru cei care mai doresc nr 29 din Depanatorul , e bine sa va grabiti , stocul este zero in acest moment , si se vor mai trimite in ordinea comenzilor revistele care vin din retururi am inteles ca si John la Sonic in Bucuresti mai are doar 6 bucati cred ca a fost tirajul mai mic sau interesul mai mare ....

Link spre comentariu

nr 29 epuizat la redactor , pentru cei care il mai doresc voi incerca sa vad cum fac si sa il scot la imprimanta laser , il am pe hard in format electronic - nici continutul lui si nici al nr 28 ( din care am inteles ca mai sunt doar cateva zeci de ex ) nu va fi publicat pe net dupa epuizare teoretic la 1 decembrie incepe distribuirea la abonati pentru nr 30 , care va cuprinde televizoare moderne variate care circula in ziua de azi ( ex - sasiele cts-aa , ctu-aa , etc ... , tv2k , pt90 si pt92 , schneider tv18 si m35-m36 , beko e1 si k1 , etc , etc )

Link spre comentariu

nu depinde de mine asta , daca era revista mea o distribuiam 1-2 numere promotional in toate magazinele de specialitate si apoi fiecare imi comanda cate doreste , ar fi capatat o acoperire mult mai mare , s-ar fi castigat si bani din publicitate, etc .... din pacate john ar fi vrut mai mult de 50 bucati din nr 29 dar a primit mai putine pentru ca s-au terminatincepand cu numarul viitor , voi avea si eu un anumit nr de raviste pe stoc si voi putea servi pe cei care o doresc dupa epuizarea stocului la redactor sincer si eu am ramas nr asta fara a mea pentru ca m-a tot batut la cap un prieten sa i-o dau lui si cand sa o cer din nou pentru mine nu mai era :smt006

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări