Tavi Postat Aprilie 5, 2006 Partajează Postat Aprilie 5, 2006 A aparut revista Depanatorul nr.28 numarul asta are toate sasiele de philips , cu meniuri service , coduri optiuni , option bytes , coduri eroare , kituri reparatie sursa si linii , trafo linii si telecomenzi folosite , procesor , memorie, integrate prezente in fiecare , mod hotel, child lock , etc cine doreste sa o comande poate sa o faca la mine la adresa - [email protected] 1 Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 10, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2006 sunt curios , cei care ati primit revista , cum vi se pare acest numar ? 1 Link spre comentariu
mihaim Postat Aprilie 10, 2006 Partajează Postat Aprilie 10, 2006 Eu am luat-o de la Sonic, de unde ma aprovizionez constant. Am rasfoit un pic revista si pare ca este in regula avand amanunte de service. Schemele se pot achizitiona mai usor, decat date de service. Apropo de oferta ta cu revista Depanatorul, eu am colectia si atat timp cat magazinul Sonic are contract cu editura, fetele imi pun deoparte numerele noi, insa daca poti sa-mi trimiti prin mail nr. 8 si 11, pe care le-am "imprumutat" definitiv, voi ramane dator cu o bere. Adresa mail [email protected] Multumesc. Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 10, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2006 da , oferta e valabila si daca le luati de la dl John , de la firma Sonic am sa vi le trimit Link spre comentariu
mihaim Postat Aprilie 10, 2006 Partajează Postat Aprilie 10, 2006 Multumesc ,Tavi.M-am uitat in seara asta mai atent prin ultimul numar al revistei si pot spune ca este MESERIAS. Se simte o mana de electronist super acolo.Cred ca mana este a ta.Merita pretul acest numar.Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator letcanu valerica Postat Aprilie 11, 2006 Partajează Postat Aprilie 11, 2006 Am primit nr. 28 si l-am rasfoitContinutul face toti banii !De multe ori "a fi informat" inseamna " a fi bun "Continuati !!! Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Aprilie 14, 2006 Partajează Postat Aprilie 14, 2006 Cum o sa apara , lunar,trimestrial s-au care o sa fie ordinea aparitiei ?de acuma inainte..... :yawinkle: Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 14, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2006 cam odata la 3 luni pana se va face o acoperire relativa a principalelor marci de tv mai uzuale urmeaza cel mai probabil seria sasielor vestel ( 11ak ... ) si beko care sunt extrem de raspandite Link spre comentariu
PETRE66 Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 se poate afla in ce luna v-a apare revista ? jumtatea lui septembrie , dupa ce incepe scoala si toti au venit din concedii Link spre comentariu
Tavi Postat August 18, 2006 Autor Partajează Postat August 18, 2006 pana apare revista , puteti downloada toate numerele care nu mai exista pe stoc la vanzare , in format pdf, arhivate rar , de aici : http://schemetv.ro - rubrica " revista depanatorul " - download le voi pune pe parcurs pe toate, cateva pe zi, in limita timpului disponibil, deci va rog sa va uitati zilnic cei are le doriti , pentru ca dupa o perioada voi incepe sa le sterg in ordinea in care le-am pus, din lipsa de spatiu pe server download placut :smt006 Link spre comentariu
Tavi Postat August 18, 2006 Autor Partajează Postat August 18, 2006 primele 10 numere deja disponibile pentru downloadurmatoarele 20 vor apare in cursul zilei de maineva recomand apoi in cursul saptamanii viitoare sa le downloadati pentru ca peste o saptamana voi incepe sa sterg din ele si sa pun celelalte numere download placut :smt006 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 dece le stergi ? nu mai ai spatiu ?Daca nu mai ai spatiu poti sa le pui aici :partyman: ca mai am 4 Gigi liberi Link spre comentariu
Tavi Postat August 19, 2006 Autor Partajează Postat August 19, 2006 gata, 17 numere disponibile pentru download am facut resize si nu mai ocupa spatiu mult, vor ramane toate acolo, nu le mai sterge bine sa luati si fisierele de la cuprinsul revistei, pentru ca puteti cauta rapid daca se regaseste in revista un articol despre un anumit televizor, procesor , etcdownload placut :smt006 Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 13, 2006 Partajează Postat Septembrie 13, 2006 Am gasit pe net cateva reviste din seria everyday practical electronic, daca are cineva o nevoie urgenta de unul dintre numerele aparute intre anii 1998-2003 sa-mi spuna, sunt cam maricele ca sa le put pe site si sa dau link-ul (sau sunt eu prea lenes ca sa le editez :smt003 ). Intr-un viitor nu se stie cat de apropiat o sa le fac "publice". (un numar are cam 6-8 mega, insa sunt multicele.. :smt001 ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum