norad Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Va salut,Am atasat mai jos poza in care se observa conectorul castofonului auto Pioneer KEH-4101. Ce adaptor s-ar potrivi pentru a-l putea conecta la un autoturism prevazut cu conectorul ISO 10487 ?Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Nu stiu daca se gaseste asa ceva.Eu lipesc fire la ele la astea la care nu gasesc mufa.Eventual direct prin fire mufa ISO. Link spre comentariu
norad Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Multumesc.Inainte de a posta am scotocit internetul fara sa gasesc asemenea conector.Casetofonul este bagat intr-o carcasa din care ies toate firele. Ramane sa le lipesc la mufa ISO.Casetofonul mai are o mufa DIN cu 7 pini. O fi pentru CD extern ? Oricum, n-am de gand sa o folosesc. Am atasat poza.Si inca o chestiune. Intentionez sa inlocuiesc radioul cu CD auto model Daewoo AGC-5240 cu acest casetofon, in principal din pricina radioului. Radioul Daewoo are RDS si cand semnalul este mai slab, automat intra pe mute si pe dispaly scrie PI SEEK (Programme Identification SEEK). E clar ca e desteapta scula si cauta codul PI, dar pentru ascultator este sacaitor sa tot intre pe mute (mai ales cand asculti stirile!). La un radio care nu are RDS se aude mai prost, ai luat curba si in difuzor se aude mai bine.Am dezactivat din menu sa caute frecvente alternative, dar fara rezultat. Se poate dezactiva (prin dezlipire) functia RDS la radio ? Mie RDS-ul imi este superfluu si enervant in aceste conditii. Nu ma intereseaza sa-mi cumpar amplificatoare de antena sau alte cele. Sunt in Iasi cateva zone oarbe pentru anumite posturi de radio.Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Mufa poate fi pentru CDchanger.Cat despre desfiintarea RDSului nu stiu nimic. Link spre comentariu
norad Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Am sesizat ca partea mecanica a casetofonului Pioneer imi creeaza ceva probleme. Caseta ramane in aparat si nu poate fi extrasa - nu funtioneaza bine functia eject. Am sesizat niste puncte de rugina pe mecanism si sub rolele din plastic. Problema e mai veche si e din cauza unui lichid coroziv ce a patruns in aparat. La vremea respectiva l-am curatat cat am putut; se pare ca nu suficient.Din ce am citit pe net ar fi mecanica CX-166 part CRT-1094 insa n-am gasit nici macar o poza ca sa-mi dau seama daca e ce imi trebuie si nici manualul acestei mecanice nu este de gasit. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Se poate o poza sau 2 sus jos cu mecanica? Link spre comentariu
norad Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 Am atasat poze: Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Cunosc mecanica asta o sa ma uit prim magazie daca cumva am vreuna ratacita .E model mai vechi. Link spre comentariu
norad Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 Ar fi mai bine sa o inlocuiesc decat s-o fac pe a ceasornicarul. Daca gasiti, dati-mi un mesaj. Multumesc. Link spre comentariu
norad Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Am gasit mecanica si am inlocuit-o.Am mai gasit un casetofon Pioneer model KEH-4090SDK.Acesta are un buton SDK. Daca il apas in timp ce ascult radioul, functioneaza ca un buton MUTE. La asta foloseste ?N-am gasit pe net un "user manual" pentru nici o alta scula Pioneer cu sufixul SDK, in care sa aflu la ce foloseste butonul SDK.Multumesc. Link spre comentariu
norad Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 Se pare ca n-am fost suficient de perseverent. SDK-ul e un fel de stramos al RDS-ului; o optiune desueta, in zilele noatre... http://en.wikipedia.org/wiki/Autofahrer ... ionssystem Link spre comentariu
norad Postat Martie 26, 2012 Autor Partajează Postat Martie 26, 2012 Un kit adaptor pentru casetofon, pentru Hyundai Accent 2005, gasesc undeva la un pret rezonabil ? E de fapt o masca din plastic. Poza aici. Cel mai ieftin pe care l-am gasit e circa 50 RON plus taxe postale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum