cristybadea Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Am pus un windows xp sp3 pe un pc pentium 4 cu placa de baza Fujitsu Siemens D1521 si spre ghinionul meu,nu gasesc pe net drivere audio-video pentru el.Va rog,daca se poate un mic ajutor sau un sfat din partea dvs-tra despre cum si ce sa ii mai fac.Multumesc Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 incearca acilea putin http://support.ts.fujitsu.com/productse ... 60&lng=com , bagi datele placiitale de baza si s-ar putea sa gasesti... intotdeauna cautati driverele unui device pe pagina de web a producatorului.. Link spre comentariu
cristybadea Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Nu am gasit nimc Link spre comentariu
DonNCSS Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 placa video onboard? Link spre comentariu
idm_luci Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp si selectezi ca in fisierul atasat Technical Support pages from Fujitsu.pdf Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 da,placa video onboard Link spre comentariu
DonNCSS Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Daca e onboard poti sa iei driverele de unde ti s-a aratat de la inceput. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Martie 5, 2012 Partajează Postat Martie 5, 2012 Cauta pe Google -> download Aida64Il descarci si verifici separat ce placa video, audio, ethernet ai, dupa care cauti softurile pentru Microsoft Windows XP. Link spre comentariu
grabiel Postat Martie 8, 2012 Partajează Postat Martie 8, 2012 Am pus un windows xp sp3 pe un pc pentium 4 cu placa de baza Fujitsu Siemens D1521 si spre ghinionul meu,nu gasesc pe net drivere audio-video pentru el.Va rog,daca se poate un mic ajutor sau un sfat din partea dvs-tra despre cum si ce sa ii mai fac.Multumescpoate ca este cam tarziu, eu am driverele respective salvate in calc, daca nu le-ai gasit pot sa le trimit Link spre comentariu
cristybadea Postat Martie 9, 2012 Autor Partajează Postat Martie 9, 2012 pentru dl gabriel.Inca nu le-am gasit si v-as ruga,daca se poate sa ma ajutati.multumesc Link spre comentariu
grabiel Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 pentru dl gabriel.Inca nu le-am gasit si v-as ruga,daca se poate sa ma ajutati.multumesclasa-mi un id de yahoo si le trimit online Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum