K1nderu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Salut!Am schimbat un TDA2030 la un sistem microlab cel de bass dar problema e ca se aude un brrrum puternic alimentarea este simetrica-12/+12 5A daca scot gnd de la alimentare se aude un brrrum mai incet iar daca pun gnd-ul sare membrana de la boxa cu gnd pus pe iesirea de subwoofer apare 7v iar fara gnd de alimentare pus am 200mVTDA-ul este bun l-am luat dintr-un genius si merge fara probleme sa fie ceva de pe alimentare? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 nu stiu ce sa zic , dar parerea mea e ca nu e tocmai bun.. daca de exemplu , finalul ce l-ai pus acuma are sensibilitatea de intrare mult mai mare va fi mai "zgomotos" , posibil sa ai si un brum pe care-l amplifica ,verifica sa nu ai bucle de masa.. ce legaturi ai mai facut in el ? sa nu fi uitat sa legi masa pe undeva.. Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 nu te mai juca fara masa.....o sa il faci praf....daca nu lai si facut.vezi conzi de pe barele de alimentare cum stau? ca poate din manipulare sau dezlipit.... Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Am verificat conzii sunt buni cei de pe bara de alimentare dar cred ca integratul de filtru nu mai e bun pe pinul 8 fata de masa nu mai am tensiunea de 10v cum aveam inainte doar pe pinul 4 am -10v poate fac alt montaj cu tda2030 maine dupa ce vin de la scoala celelalte 2 integrate pt boxele de inalte se aud si merg bine dar bassul e la pamant si nu se explica decat filtrul Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 In cele din urma am facut schema aceasta http://www.electroniq.net/audio/35-watt-power-amplifier-using-tda2030-bridge.html dar la volum mare nu se aude bine sa fie de la alimentare l-am alimentat simetric +12/-12 5A oricum 35 w nu scoate ce am gresit? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Zice clar ca trebuie +/-16v pt 35W. Cu +/-12v obtii in jur de 20W. Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 3, 2012 Autor Partajează Postat Martie 3, 2012 Ma intreb daca e corecta schema am gasit pe un site cum ca ar fi gresita a mai facut cineva schema asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum