Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA2030 probleme

K1nderu

Postări Recomandate

Salut!Am schimbat un TDA2030 la un sistem microlab cel de bass dar problema e ca se aude un brrrum puternic alimentarea este simetrica-12/+12 5A daca scot gnd de la alimentare se aude un brrrum mai incet iar daca pun gnd-ul sare membrana de la boxa cu gnd pus pe iesirea de subwoofer apare 7v :speriat iar fara gnd de alimentare pus am 200mVTDA-ul este bun l-am luat dintr-un genius si merge fara probleme sa fie ceva de pe alimentare? :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

4

• Th3_uN1Qu3

1

• wally_gatter

1

• iod2

1

Top autori în acest subiect

nu stiu ce sa zic , dar parerea mea e ca nu e tocmai bun.. daca de exemplu , finalul ce l-ai pus acuma are sensibilitatea de intrare mult mai mare va fi mai "zgomotos" , posibil sa ai si un brum pe care-l amplifica ,verifica sa nu ai bucle de masa.. ce legaturi ai mai facut in el ? sa nu fi uitat sa legi masa pe undeva..

Link spre comentariu

Am verificat conzii sunt buni cei de pe bara de alimentare dar cred ca integratul de filtru nu mai e bun pe pinul 8 fata de masa nu mai am tensiunea de 10v cum aveam inainte doar pe pinul 4 am -10v :) poate fac alt montaj cu tda2030 maine dupa ce vin de la scoala celelalte 2 integrate pt boxele de inalte se aud si merg bine dar bassul e la pamant si nu se explica decat filtrul :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări