Vizitator uddytzuu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 salut! am si eu o problema cu DVD-RW-ul . De la un timp cand vreau sa dau burn la un iso (de exemplu sa fac un DVD cu Windows) se incarca 2% si se ejecteaza.Am incercat cu nero , cu windows burn si tot nu merge ... orice sfat e bine venitModel: Optiarc DVD-RW AD-7200A ATA Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Schimba unitatea optica, cred ca e cam.... obosita. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Buna seara ! Aceasta problema va face numai la dvd-uri sau si la cd-uri??Astept !! Link spre comentariu
Vizitator uddytzuu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Doar la DVD-uri. La CD-uri merge .. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 clar ca cere altul nou. e gata dioda laser .. Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 vezi cu alte dvd m,ai de caliate,,,,,,si zi ce eroare iti da nero Link spre comentariu
Vizitator uddytzuu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 am incercat.. http://s17.postimage.org/x5rhuvnqn/Capture.png Cred ca e cazul sa-l schimb. Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Scrie cu altceva sau vezi prin setari... ca si al meu facea figuri cu treaba aia, disc-at- once. Vezi unde e asta cu disc... mai are si o alta optiune..... Link spre comentariu
Vizitator uddytzuu Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Am incercat acum cu un DVD-RW Asus si a mers No stress la viteza maxima.e clar ca trebuie schimbat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Doar la DVD-uri. La CD-uri merge .. clar ca cere altul nou. e gata dioda laser ..Va salut ! Da are perfecta dreptate domnul wally_gatter,parerea mea este ca sa cumparati un dvd-rw nou,pentru ca nu este nici scump rau,este intre 95 si 130 de roni depinde de marca lui. Succes !! Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 un LG la brasov e 80lei........... Link spre comentariu
carageae Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 Cauta prin setari la Nero si o sa gasesti ceva de genul "Show real recorder speed" - o sa-ti arate la cat scrie efectiv unitatea. Nero are prostul obicei sa nu anunte daca unitatea nu stie sa scrie la viteza selectata...probabil ca unitatea nu stie acea valoare de 6X (chiar daca tot ea raporteaza ca pe discul respectiv poate scrie cu atat) si atunci iti scrie la 8X, viteza prea mare pentru unele DVD_uri mai ieftine. Eu doar Verbatim si Maxell am reusit sa scrie la 8X de calitate. Cand am avut eroarea asta am redus viteza la 4X si n-au mai fost probleme.Discul e stricat dupa eroarea asta, sau mai poti scrie pe el? Acei 2% pot insemna ca nici nu a inceput efectiv scrierea...daca trece de lead-in atunci evident ca va fi stricat si discul, daca il poti rescrie inseamna ca nu poate face lead-in pentru ca nu recunoaste bine tipul de DVD.Incearca sa scrii la 4X si vezi daca mai ai eroarea respectiva...mie mi-o dadea Nero doar daca incercam sa scriu discuri la viteza mare. Nu ar strica un update de bios la unitatea de scriere, inainte sa o arunci, oricum, nu ai ce pierde...eu am patit asa ca unitati mai vechi nu recunosteau discurile mai noi, sau dadeau tot felul de erori, exact asta incearca sa rezolve update-ul biosului unitatii de scriere...compatibilitatea cu generatii de discuri produse mai recent. Link spre comentariu
amassive Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 din nefericire optiarc-urile nu prea le-au reusit celor de la sony, au bug-uri in firmwere, in mai toate magazinele cu vanzari online la comantarii vezi chestia asta, incerca sa descarci si ultimul firmwere de pe site-ul producatorului, poate va ajuta... la mine a ajutat un pic desi la modelul pe care il am eu problema era la inchis/deschis trapa (de nou mi-era sa nu-mi sara in ochii). Daca nici asa nu merge cumpara-ti linistit altul, un lite-on e destul de ieftin si e foarte fiabil, nu are rost sa dai 10-20lei in plus pe un lg sau samsung care folosesc lentile tot de la lite-on. Foarte rar te tine un writer mai mult de 2 ani... Link spre comentariu
marian_valcea Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Incercati sa ii faceti un update la firmware am patit si eu asa cu un lg la mine a mers cu update.Il puteti descarca din urmatorul link:http://sony-optiarc.us/uploads/QA/70/QA70IGUPvHcOgyqp5gcrFg/AD7200A_1090W_1566.ZIP Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum