srdjan Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 imi cer scuze daca am lasat impresia ca am chef de polemici. doar imi sustineam punctul de vedere ca este important sa stapanim instrumentele (precum matematica si metodele numerice) nu sa ne speriem de ele. iar matale tocmai asta ai facut, l-ai intimidat si chiar nu este cazul. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Lasa-l pe el sa raspunda ... n-am intimidat pe nimeni si nu doresc asa ceva , vorbeam din experienta personala , nu cred ca-si inchipuie ca facultatea e o noapte intr-un club si atit ... desi cred ca multi din absolventii mult mai tineri cu care m-am intersectat ma fac sa cred ca asa au tratat-o , e forum si ne spunem parerea fiecare , cu argumente sau cu lipsa de argumente ... eu cind m-am dus la electronica n-am intrebat pe nimeni , lucram montaje si depanare de citiva ani , mi-era limpede din ce citisem pina atunci ca trebuie matematica solida , la care nici eu nu eram as , nu regret ca am facut-o ( optiunea ) .... fiecare trateaza si asimileaza informatiile in mod personal , de aici si rezultatele atit de diferite ...hai ca am scris destul ... ce ar fi mai bine ? sa stii ca e usor si sa constati ca e de fapt ( foarte ) greu , sau sa stii ca e greu , sa actionezi ca atare si ( poate ) dupa un timp sa constati ca a fost ( si ) usor ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum