SHONELU Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Salut ! Dupa cum am scris si in titlu, caut schema osciloscopului PeakTech 4020A. Aparatul l-am cumparat de la un coleg forumist, si vreau sa-l repar. Osciloscopul prezinta defect pe partea de amplificare pe verticala. Cu potentiometrele de pozitie pe mijloc , nu se vede spotul, trebuie sa dau potentiometrul undeva spre capat sa coboare spotul sa-l vad. Transformatorul scoate tensiuni pe toate iesirile. Multumesc ! Link spre comentariu
almarghi Postat Martie 9, 2012 Partajează Postat Martie 9, 2012 poate gasesti asemanari cu kenwood sau hameg ?? e plin netu' de ele Link spre comentariu
SHONELU Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 Am tot cautat schema acestui aparat si rezultat 0. Am verificat toti tranzistorii, diode si electroliticii din sursa si amplificatorul Y si nu am gasit nimic defect. Fara schema sunt ca orbul la volan. Caut in continuare ! SALUT !!! Link spre comentariu
almarghi Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 am aflat de curand ca peaktech, voltcraft si metex sunt aceleasi aparate vandute de chinezi in europa. poate te ajuta asta. voltcraft are multe osciloscoape. 4020A ce banda are? Link spre comentariu
SHONELU Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Peaktech 4020-A are 2x40 Mhz O sa caut in continuare. Multumesc ! Link spre comentariu
almarghi Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 nu gasesc pe net nici macar poze cu osc. tau ca sa vedem cu care s-ar potrivi. poti sa pui macar o poza cu panoul frontal ca sa vedem cum sunt organizate butoanele, etc.? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 14, 2012 Partajează Postat Martie 14, 2012 SHONELU ce tranzistoare finale ai in amplificatorul pe Y ? verifca aceste tranzistoare cu mare atentie! Masoara jonctiunile in polarizare inversa pe zeci de megaohmi. Nu stiu daca aceasta e problema dar am patit fix acelasi lucru la un Hameg 303-6. Am pus in chenarul rosu amplificatorul Y (final KSC3502 inlocuit cu BF885S - doar pentru verifcare) Link spre comentariu
SHONELU Postat Martie 14, 2012 Autor Partajează Postat Martie 14, 2012 Aici este si poza aparatului, dealtfel este si postul de unde am cumparat osciloscopul de la colegul nostru. viewtopic.php?f=59&t=104485 Melcesc in continuare , nu ma las. Link spre comentariu
SHONELU Postat Octombrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Am schimbat toti finalii.Tot imi trebuie o schema. Poza nu este a aparatului meu, este luata de pe un site de vanzari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum