Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Osciloscop PeakTech 4020A 40Mhz

SHONELU

Postări Recomandate

Salut ! Dupa cum am scris si in titlu, caut schema osciloscopului PeakTech 4020A. Aparatul l-am cumparat de la un coleg forumist, si vreau sa-l repar. Osciloscopul prezinta defect pe partea de amplificare pe verticala. Cu potentiometrele de pozitie pe mijloc , nu se vede spotul, trebuie sa dau potentiometrul undeva spre capat sa coboare spotul sa-l vad. Transformatorul scoate tensiuni pe toate iesirile. Multumesc !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SHONELU

5

• almarghi

3

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am tot cautat schema acestui aparat si rezultat 0. Am verificat toti tranzistorii, diode si electroliticii din sursa si amplificatorul Y si nu am gasit nimic defect. Fara schema sunt ca orbul la volan. Caut in continuare ! SALUT !!!

Link spre comentariu

am aflat de curand ca peaktech, voltcraft si metex sunt aceleasi aparate vandute de chinezi in europa. poate te ajuta asta. voltcraft are multe osciloscoape. 4020A ce banda are?

Link spre comentariu

nu gasesc pe net nici macar poze cu osc. tau ca sa vedem cu care s-ar potrivi. poti sa pui macar o poza cu panoul frontal ca sa vedem cum sunt organizate butoanele, etc.?

Link spre comentariu

SHONELU ce tranzistoare finale ai in amplificatorul pe Y ? verifca aceste tranzistoare cu mare atentie! Masoara jonctiunile in polarizare inversa pe zeci de megaohmi. Nu stiu daca aceasta e problema dar am patit fix acelasi lucru la un Hameg 303-6.

Am pus in chenarul rosu amplificatorul Y (final KSC3502 inlocuit cu BF885S - doar pentru verifcare)

Posted Image

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări