Vizitator tzolea Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Salutare,Am facut un vumetru folosind LM3913 care functioneaza foarte bine. Din ce am citit din datasheet este conceput pentru temperaturi 0-70 de grade.Exista vreun echivalent care sa mearga si la temperaturi negative ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Il folosesti in masina?Functioneaza si sub 0 grade. Link spre comentariu
Vizitator tzolea Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Il folosesti in masina?Functioneaza si sub 0 grade.Multumesc de raspuns.Da, il folosesc in masina.Poti sa-mi spui te rog ce influenta ar avea temperaturile negative sa zicem -15 asupra lui? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 nici o influenta,chiar e mai bine pt el.conductori, semiconductorii si alte elemente electronice se comporta mult mai bine la temperaturi scazute(dar nici spre 0 absolut) Link spre comentariu
Vizitator tzolea Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 nici o influenta,chiar e mai bine pt el.conductori, semiconductorii si alte elemente electronice se comporta mult mai bine la temperaturi scazute(dar nici spre 0 absolut)multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum