bradacalin Postat Aprilie 5, 2006 Partajează Postat Aprilie 5, 2006 am si eu o fantoma de tweeter sony...ars...cine mi-l bobineaza si mie... ps sunt din iasi Link spre comentariu
bradacalin Postat Aprilie 5, 2006 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2006 aaa id de mess: bradacalin Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat Aprilie 6, 2006 Partajează Postat Aprilie 6, 2006 Daca erai mai aproape de bucuresti era ceva simplu :toimonster: . Dar nu e chiar greu de rebobinat un dif ,daca cauti pe forum parca a fost o discutie pe tema asta . Poate iti explica cineva cum e cu rebobinatu ca io am o lene :weedman: Link spre comentariu
Paollo Postat Aprilie 21, 2006 Partajează Postat Aprilie 21, 2006 Daca e tweeter e relativ usor de rezolvat, rar se intampla sa se arda cu adevarat o bobina, din cate am "bobinat" eu nu am gasit nici una arsa, la majoritatea se intrerupe firul de cupru aproximativ pe la intrarea pe suportul bobinei sau putin inainte. Cu multa rabdare si eventual o lup? se poate rezolva! Succes!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum