iod2 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 vreau sa imi cumpar un programator pentru toate eepromurile si controlere...recomandati-mi vreun model.....ms mult... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Iti trebuie bani pebtru asa ceva.Eu am Beeprog de la Elnec si sunt multumit de el.Stie multe.Unul mai simplu ar fi Seeprogul de la Elnec.Mai sunt programatoare destepte de la Xeltec. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Oare programatorul Willem nu e bun? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Eu am avut si wliiem 1 si willem 4pro si nu am fost deloc multumit de ele.Willem 1 l-am dat cuiva gratis si cel 4pro l-am dat la jumatate de pret sa ma scap de el. Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Bun ca ai zis, ca eu eram hotarat sa-mi cumpar unul. Dar ma voi reorienta probabil spre unul din programatoarele de la Elnec. Link spre comentariu
dorofteius Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Nici "upa usb" si "x-prog", nu stau rau. Si nici nu au preturi nesimtite.Wilem-ul intradevar este o varza totala. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Am si UPA-USB si isi face treaba bine pentru ce este facut, dar este mai mult pentru domeniul auto nu are o lista foarte mare de deviceuri care le stie.Beeprogul in schimb stie mult mai mult.Depinde mult de domeniul in care lucrezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum