adi_22 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Buna seara tuturor! Ma puteti ajuta cu un cablaj la PDF-ul atasat in post? Sunt pe cale sa-mi construiesc un amplificator pe baza acelei scheme dar nu stiu sa operez cu programe speciale pentru asa ceva asa ca rog un binevoitor daca ma poate ajuta. Multumesc anticipat!O seara buna! AMPLIFICATOR_AUDIO_cu_MOSFET_60W.pdf Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 cel mai sigur fa-o babeste in functie de piesele de care dispui Link spre comentariu
adi_22 Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Vreau sa fac schema pentru un amplificator nu doar de test Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 te asigur ca va functiona,numai sa nu faci circuite inchise pe cablaj(masa) Link spre comentariu
galacticul Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 testul se face pe cablaje grila(test) Link spre comentariu
adi_22 Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 Nu mi-as prinde urechile intr-un cablaj de test, mi se pare putin cam dificil. . Poate se iveste un binevoitor sa ma ajute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum