Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema partitionare HDD Hitachi Travelstar

pirvuti

Postări Recomandate

buna!am un HDD de 2.5" pe care l-am scos dintr-un printer (mai mare). am cumparat un adaptor pt. IDE normal, l-am pus, in Bios il vede.apoi l-am formatat low format. hardul are doar 20 GB dar tot a durat vreo 2 ore. dupa care am vrut sa-l partitionez dar nu merge.am incercat din control panel/administrative tool / computer management / disk managementam mai incercat cu MiniTool Partition, Acronis Disk, Easeustoate zic ok dar ramane nealocat ("unallocated"). nu da nici un mesaj de eroare. i-am facut si surface test si pare okhelp!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• pirvuti

3

• Spammer

1

Top autori în acest subiect

in principiu ma gandeam sa-l pun pe un PC slab pe care il am la un utilaj si care PC are mufa de paralel. e vorba de un pc cu uP la 1G si 512ram. practic vreau sa-l partitionez in doua (10+10) winXP

Link spre comentariu

1. Ati incercat si cu un alt hdd-u sa vedeti daca merge sa-i faceti partitile ???2. Ati incercat cu cd-u wind......xp ca sa-l partitionarea hdd-ul???Astept !!

Link spre comentariu

am incercat cu Acronis la alt hdd sa modific partitiile "din mers" si mergenu am incercat cu win. trebuia sa pun un CD si imi era un pic peste mana.dar de ce nu merge simplu cum ar trebui si de ce nu raporteaza vreo eroare?

Link spre comentariu

As mai zice o varianta,dar nu stiu daca se poate,asi zice sa faceti un stick butabil cu wind.....xp,dar problema este ca nu stiu daca vede stick-ul in bios la boot.Daca ar merge cu un stick but....nu mai aveti nevoie de cd-rom,dvd-rom etc... Daca e mai vorbim maine .O seara buna va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări