iod2 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 sa traiti,are cineva vreo schema ce se utilizeaza la bancurile de probe pentru motoarele de la masinile de spalat? Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 eu nu cred ca e asa de complicat.......dar nu am idee cum e facut...daca mar ajuta cineva o idee.... Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 2, 2012 Autor Partajează Postat Martie 2, 2012 nu are nimeni o schema? Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 nu are nimeni o schema? Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 chiar nimeni nu dispune de o asemenea schema? Link spre comentariu
doru77 Postat Martie 28, 2012 Partajează Postat Martie 28, 2012 Salut! Schema se pare ca nu are nimeni, dar poti improviza. Iti trebuie un suport pentru motor, un dispozitiv de franare care sa suplineasca sarcina, ampermetru, voltmetru, protectie la supracircuit si suprasarcina, un intrerupator. Cel putin, se poate desvolta. Depinde si la ce incercari vrei sa supui bietul motor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum