Vizitator dan toneanu Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Buna ziua. Am si eu o mare rugaminte. Vreau sa cumpar un strung care are diametrul axului principal cat mai mare, chiar si 200mm/300mm..... Imi trebuie sa trec prin el si sa prind in universal piese groase si lungi, ce nu pot fi prinse intra papusa mobila si universal. Ma poate ajuta cineva cu denumirea strungului pe care trebuie sa/l caut? Multumesc. A doua problema se refera la documentatia pentru un SN 401. Are cineva? Ma intereseaza in special schema electrica a acestuia. Link spre comentariu
Vizitator xtifly Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Si eu sunt interesat de schema electrica a unui SNA 500. :cry:si MG 40 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Si eu sunt interesat de schema electrica a unui SNA 500. :cry:si MG 40Deschide subiecte noi pentru ambele masini, care te intereseaza. Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Imi trebuie sa trec prin el si sa prind in universal piese groase si lungiCare este diametrul maxim al materialului care vrei sa il prelucrezi? De exemplu SN320 admite un diametru de maxim 34mm al materialului din bara. Link spre comentariu
Vizitator dan toneanu Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Pe cine intereseazaAm schema electrica a strungului SNA 630, 710 si 800Solicit eventual doar schema electrica pentru SN 401 Link spre comentariu
Vizitator dan toneanu Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Care este diametrul maxim al materialului care vrei sa il prelucrezi?Trebuie sa trec prin axul principal piese cu grosimea de 150mm. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum