Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

+/- de la bateria masinii, este posibil?

Vizitator costyn_man

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Da, faci o punte H, aceasta iti face din 14.5V cat ai pe baterie, cam 12.5V curent alternativ (dreptunghuilar).Acest curent il redresezi cu dublare de tensiune si obtii ?12V.Sunt la serv acum si nu pot desena schema, dar daca nu ai inteles, o sa iti explic mai in detaliu.

Link spre comentariu
Vizitator costyn_man

Imi pare rau ca am postat un nou topic dar nu am reusit sa-l gasesc pe cel vechi, niq,:smt102 imi pare rau, nu a fost cu intentie.Deci despre ce este vorba, imi place sa plec cu cortul 1-2 saptamini, am un televizor cu alimentare la 12V si intrare AV, vreau sa modific sursa unui DVD pentru a-l putea alimenta la bateria masinii.Ce ziceti, ma ajutati?

Link spre comentariu

o idee mai mult "electrica" la cerinta initiala ! .... cum aplicatia inteleg ca e doar ocazionala , folosirea unui al doilea acumulator "tampon", care la destinatie se inseriaza cu cel de baza ! .... la prima inlocuire a acumulatorului terminat , achizitionarea a doi acumulatori mai mici care sa incapa in spatiul respectiv , care vor functiona normal paralel si care "ocazional" pot fi inseriati !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări