Vizitator darkeststar Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Salut. Am demontat o pereche de boxe de la un radio mai vechi "Maestro Stereo" de prin '74. As dori sa le folosesc intr-o configuratie stereo la PC dar mufele au o forma ce imi este necunonscuta. Boxele sunt marca "Electronica" cu specificatiile 6VA, 4OHM si un fel de serie "I A6/6-1" (asta e tot ce am putut citi de pe spatele lor, nu le-am desfacut) Am desenat cum arata intrarea in aceste boxe, desi probabil cunoscatorii stiu despre ce vorbesc. Bineinteles ca m-ar interesa un fel de convertor catre 3.5mm. Va multumesc pentru eventualele solutii Link spre comentariu
raileanu florin Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 pai asa ereau mufele pe vremea lui raposatu la ori ce aparat inca se mai gaesc in comert la mine sunt nu stiu la dumneata Link spre comentariu
Vizitator darkeststar Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 pai asa ereau mufele pe vremea lui raposatu la ori ce aparat inca se mai gaesc in comert la mine sunt nu stiu la dumneataAti putea sa-mi spuneti cum se numeste acest tip de mufa?Adaptorul este direct sau necesita o configuratie mai speciala?Multumesc. Link spre comentariu
raileanu florin Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 sincer nici nu mai stiu cum se numeau puteti pune alte mufemai simple musai alea trebuie la boxe? Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Se numeste mufa cu 2 pini DIN. http://www.google.ro/search?q=mufa%20bo ... channel=np Amplificator nu ai? Eu nu am auzit de amplificator cu iesire de putere prin mufa jack de 3,5. Link spre comentariu
Vizitator darkeststar Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Oh, multumesc, asta cautam. Nu mi-am imaginat ca era doar o simpla cautare de boxe vechi pe google. :/ ce amplificator as putea sa folosesc pentru ele? LE: cred ca am sa folosesc TPA1517... http://mehtadhaval.blogspot.com/2010/01/make-your-own-audio-amplifier.html Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Ar trebui sa fie bun amplificatorul ala Link spre comentariu
cata_124 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Este simplu daca nu mai reusesti sa gasesti asa ceva desfaci amplificatorul si schimbi terminatiile de iesire cu altele poti sa pui cu clape si asa nu ai nevoie de mufa la boxe bagi direct firele sau banane care tot asa nu necesita mufe la boxe. Link spre comentariu
Vizitator darkeststar Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Este simplu daca nu mai reusesti sa gasesti asa ceva desfaci amplificatorul si schimbi terminatiile de iesire cu altele poti sa pui cu clape si asa nu ai nevoie de mufa la boxe bagi direct firele sau banane care tot asa nu necesita mufe la boxe.am gasit pe ebay niste IC-uri intre 5-10$... Radioul vechi este inca in perfecta stare de functionare, doar ca a ramas cu frecventele vechi (joase de pe banda FM) si nu mai e folosit (n-as vrea sa il canibalizez ).Imi voi cumpara restul componentelor de la magazinele de electronice din oras (socket-ul, placa cu gauri pentru lipit componentele) si cred ca voi mai avea nevoie de un regulator de voltaj de 15V (UA7815) impreuna cu un alimentator de 20-24V. Link spre comentariu
marianjoita Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Daca ampliful radioului este in perfecta stare de ce nu-l folosesti pe acesta in loc sa faci unul ci integrate ieftine care nu sunt sigur ca se va auzi mai bine?P.S. Vezi ca TDA 1517 depaseste puterea boxelor, are in jur de 10-12 W la distorsiuni reduse, datasheetul yice ca ajunge la 22W/4 ohmi Link spre comentariu
Vizitator darkeststar Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Nu cred ca te referi la acelasi IC: The TPA1517 is a stereo audio power amplifier that contains two identical amplifiers capable of delivering 6 Wper channel of continuous average power into a 4-Ω load at 10% THD+N or 5 W per channel at 1% THD+N.The gain of each channel is fixed at 20 dB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum