Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony chc-TB10 - amplificator cu probleme (cred) - intrerupe

tzepesch

Postări Recomandate

SalutariDomne, nu ma pricep extraordinar la electronica, dar basic pot sa fac reparatii mici sau kituri DiY. Am o combina audio Sony chc-TB10 2x50 rms. Are cam 10 ani, nu va imaginati ca a functionat nonstop. Civilizat, n-a rupt difuzoare sau excese.A fost o data in service sa i se repare ceva la amplificator, am inteles ca unul din finali, de la canalul dreapta avea o lipitura rece. Asta acu vreo 6-7 ani. Functiona si la un moment dat se oprea.Acu iar a luat-o razna. Intrerupe, ba pe stanga ba pe dreapta. si mai paraie cateodata si ii scade volumul. Dau de potentiometrul de volum si isi revine sau nu, cum are chef. In special canalul stanga merge. Am zis ca e de la cablul de intrare AUX, dar nu, pt ca se manifesta pe orice, tuner, cd, deck, etc.Am zis ca e de la potentiometru, nu e pt ca l-am probat cu casti si functioneaza f bine. Boxele nu-s problematice, ampl. face la fel si cu alte boxe.Deci ce sa fie? Atasez manualul de service si o poza cu dracovenia, poate reuseste cineva sa ma indrume. Ati putea sa-mi indicati finalii si prefinalii, sa le refac lipiturile? :sparge:Va multumesc anticipat pt raspunsuri

post-14618-139829392155_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tzepesch

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări