paradisio90210 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 AM SCHIMBAT FINALII SI DEGEABA VREAU SA MA APUC SA MASOR Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 La ce model de ,,geius'' ai nevoie de schema ?? Link spre comentariu
paradisio90210 Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 NU FRATE GENIUS 5.1 HOME THEATER.. Link spre comentariu
__farad__ Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 NU FRATE GENIUS 5.1 HOME THEATER..Ce n-ai inteles? Da modelul exact. genius fabrica o gramada de modele 5.1. Si daca ai schimbat finalii poti lua schemele lor din datasheet-uri si masori tensiunile de alimentare si offset de acolo. Daca e ok treci mai departe, la alimentare. Geniusurile nu sunt chiar asa de complicate daca ai putina experienta. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Tot mai multi din utilizatorii noi arata o slaba studiere a regulamentului ( sau lipsa totala ), un lucru nedorit pentru un asemenea forum... @paradisio90210 Daca ai fi citit atent regulamentul ai fi stiut ca temele nou deschise trebuie sa aiba un titlu scurt si la obiect, ca nu este ok sa scrii cu caps, lasi impresia ca tipi la colegii de pe forum, deasemenea ai fii stiut ca expresiile gen frate sunt nepotrivite aici, etc Si ca sa fiu ON, asa cum colegii au sugerat, posteaza modelul exact am sistemului, nu este de ajuns doar marca, eventual posteaza si ceva poze de rezolutie mare si descrie simptomele cat mai detaliat pentru a putea fi ajutat. Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 vezi ca scrie pe spate ceva cu 5001 .............si cum a spus colegul....nu din alea cu frate.....si daca tot ai sckimbat finalii eu unul nu am priceput ce nu merge....asta ca "ma apuc sa masor",,,,,e irelevanta.......... Link spre comentariu
raileanu florin Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 vezi ca scrie pe spate ceva cu 5001 .............si cum a spus colegul....nu din alea cu frate.....si daca tot ai sckimbat finalii eu unul nu am priceput ce nu merge....asta ca "ma apuc sa masor",,,,,e irelevanta.......... e baiat de cartier de sa traiti bine Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 acum daca tot vb de 5.1.....am, si eu o treaba cu unul, cam demult asa.....si lam abandonat. am desckis un topic si nu am mai continut pe el e 5005, a ramas cu toate potentiometrele la maxim. era o discutie parca in pic.....ca a facut cineva un soft pentru treaba asta....dar nu am gasit nimic....e facut cu nu stiu ce controler....un no name....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum