Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VREAU SCHEMA ELECTRICA DE LA GEIUS 5.1 NU O GASESC NICIUNDE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

NU FRATE GENIUS 5.1 HOME THEATER..

Ce n-ai inteles? Da modelul exact. genius fabrica o gramada de modele 5.1. Si daca ai schimbat finalii poti lua schemele lor din datasheet-uri si masori tensiunile de alimentare si offset de acolo. Daca e ok treci mai departe, la alimentare. Geniusurile nu sunt chiar asa de complicate daca ai putina experienta.
Link spre comentariu

Tot mai multi din utilizatorii noi arata o slaba studiere a regulamentului ( sau lipsa totala ), un lucru nedorit pentru un asemenea forum...

@paradisio90210 Daca ai fi citit atent regulamentul ai fi stiut ca temele nou deschise trebuie sa aiba un titlu scurt si la obiect, ca nu este ok sa scrii cu caps, lasi impresia ca tipi la colegii de pe forum, deasemenea ai fii stiut ca expresiile gen frate sunt nepotrivite aici, etc :da

Si ca sa fiu ON, asa cum colegii au sugerat, posteaza modelul exact am sistemului, nu este de ajuns doar marca, eventual posteaza si ceva poze de rezolutie mare si descrie simptomele cat mai detaliat pentru a putea fi ajutat.

Link spre comentariu

acum daca tot vb de 5.1.....am, si eu o treaba cu unul, cam demult asa.....si lam abandonat. am desckis un topic si nu am mai continut pe el :jytuiyu e 5005, a ramas cu toate potentiometrele la maxim. era o discutie parca in pic.....ca a facut cineva un soft pentru treaba asta....dar nu am gasit nimic....e facut cu nu stiu ce controler....un no name.......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări