Vizitator liviu-nicolae Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Salut maseriasi, va rog ajutatimain urma reincarcarii in service a cartusului hp Q2612A acesta nu mai scrie aproape de loc am dat test pe imprimanta apare ceva f sters iar la un document nu se mai vede absolut nimic Ce treb sa fac in acest caz ?pana sa incarc acest cartus totul era ok Link spre comentariu
worker Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 sa il duci din nou la service si sa-l rezolve ei.sa il si verifice ei acolo.Cu siguranta nu mai are arcul de tensionare.Ori ei au uitat sa-l monteze ori l-ai pierdut tu. Link spre comentariu
Vizitator liviu-nicolae Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 multumesc f mult pt raspuns si sfatnu am observat sa pice sau sa sara ceva din el, eu doar l-am montat pe imprimantamaine il trimit la sevice si va tin la curent cu info Link spre comentariu
Vizitator liviu-nicolae Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 salut meseriasi,am primit cartusul de la service si functioneaza nu am primit nici o informatie de la acestia.multumesc pentru raspunsuri.salutare si o seara placuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum