forestt Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Ziua buna. ma poate ajuta cineva cu o schema ptr nokia 6125 partea de semnal.circuitul este exfoliat in zona. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Ziua buna. ma poate ajuta cineva cu o schema ptr nokia 6125 partea de semnal.circuitul este exfoliat in zona. Poftim schema . Link spre comentariu
forestt Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 multumes.insa nu o pot citi cu cititorul meu de pdf.uri . o poza ceva se poate? trebuie sa refac circuitul exfoliat din zona de semnal Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 multumes.insa nu o pot citi cu cititorul meu de pdf.uri . o poza ceva se poate? trebuie sa refac circuitul exfoliat din zona de semnalDescarca foxit reader. Link spre comentariu
forestt Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 multumesc,dar ce am eu suporta doar aplicatia care o am deja instalata,atat. astept in continuare ajutor cu o poza ceva .....multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum