Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalenta tranzistor

icar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

3

• zal

2

• 25L91N11

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Bun, ce-mi da tata Gugle e in ordine, stiu, altceva...??? Unde gasesc trnazistorul sau un echivalent e interesant de aflat. Poate tot de la tata Gugle, ori nu stiu eu cum sa-l intreb???.... :nas:

Link spre comentariu

Salut,

Vezi in linkul de mai jos poate gasesti ce vrei sa afli.

Sub caracteristicile transistorului ai un link numit: DTB114EK Equivalent Transistors (in culoare galbena).

Si te trimite direct la niste caracteristici pe care le poti modifica. In caz ca nu ai ce modifica mai jos ai echivalentii pe care ii dau ei direct. Sper sa-ti fie de folos.

http://alltransistors.com/transistor.ph ... stor=33013

Link spre comentariu

nu in fiecare zi sant inspirat,dar in reprezentarea mea mentala a pune 1 tranz smd + 2 rez smd in locul unui tranz smd este un lucru usor

lipesc noul tranz sa zicem la 45 grade,numai colectorul;pun intre baza(acum in aer )si pastila pt vechea baza o rezist(parca era 10k)

intre baza si emitor lipesc a doua rez si mai ramane sa pun un fir subtire intre emitor si pastila vechiului emitor

parca un tranz de 0,5a este bc817,o sa ma uit mai tarziu

am gasit http://www.nxp.com/documents/data_sheet ... _BC337.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări