susanu_pisu Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Rog un link de unde il pot lua, sau daca il are cineva sa mil trimita pe messsmultumesc Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Februarie 28, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2012 am reusit sa descarc versiunea 5.5.....dar nu merge pe windows 7.....daca pot sa-i fac ceva??????si dacaa are cineva manualul de utilizare.....stima Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 am reusit sa fac rost de program....mai detaliaza chestia cu iconita....compatibilitatea...care iconita?multumesc si stima Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 Cauti iconita programului (sau fisierul cu extensia .exe, de preferabil sa o cauti in C/program-files/softul-tau/ -- numele directoarelor le modifici cu ce ai tu pe acolo), dai click-dreapta, alegi Properties si din acea fereastra intri in tabul 2 numit Compatibilities. In acel tab poti seta ca executarea programul sa fie emulata ca in sistemul de operare dorit (poti seta sa mai multe versiuni de windoz) si mai vre0 2 optiuni (nu mai stiu exact, nu am windoz pe langa mine sa verific). Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Februarie 29, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2012 ok...multam fain!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum