MoshuLeo Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Acum citeva zile am avut probleme cu Win_XP SP2.Am pus in C: un alt HDD pe care am instalat din nou XP-ul iar HDD-ul pe care a fost initial XP-ul l-am formatat raminind 65.1MB used space.Antivirusul (Nod32)imi arata :MBR sector of2.physical disk Win32/Olmasco.X troian dar nu poate sa-l stearga.Cum pot sa sterg(sau formatez) acaest MBR sector de 65.1MB ?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Un sector are 512 octeti (in marea majoritate a cazurilor). Chiar si MBR (Master Boot Record)-ul. Nu stiu de unde acei 65.1 MB folositi. Pentru a reface MBR-ul, trebuie folosit un CD bootabil in modul recovery. Boot from the windows XP CD, press the "R" key in the setup in order to start the restoration console. Select your windows XP installation from the list, and enter the administrator password.Enter the command: "FIXMBR" (without the quotes) at the input prompt and confirm the next question with a "Y" (without the quotes). Use exit to restore the computer. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Februarie 29, 2012 Partajează Postat Februarie 29, 2012 salveaza din dos datele de care ai nevoie de pe HDD si cu un utilitar de partitionare respectiv unul de editor HDD reseteaza intai MBR la 0 si pe urma lasa programul sa-l rescrie , implicit sa faca el partitia primara ,activa Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Martie 12, 2012 Autor Partajează Postat Martie 12, 2012 pe Win98 am folosit DiskEdit cu care am adus la o si mbr si partitiile.Cu un hex editor nu se poate face acelasi lucru?Am winhex si am vazut ca are si open disk dar eu l-am folosit pina acum pentrualte treburi nu pentru HDD-uri.Stii cumva cum se face cu winhex editarea (pus 0 la toate adresele)hdd-ului?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum