Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Tesla Supraphon GZC 641S

GeoMar

Postări Recomandate

Am gasit la cineva, acest Pick-up Tesla Supraphon GZC 641S, destul de deteriorat, dar mai are inca lampile, soclurile lampilor, trafurile si as dori si eu schema electrica a lui.Aparatul este destul de vechi si de neutilizat. As vrea ca sa folosesc componentele lui originale (lampi, socluri, trafuri) pentru a realiza un mic amplificator pe lampi pentru casa.Multumesc anticipat pentru ajutor.Aparatul este cel din poza (poza este luata de pe net).post-17385-139829391861_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

bine bine dar nu ma lasa sa pun 5 mega pe acest forum imi spune ca este imaginea prea mare daca arhivez vine 10 ca sunt 2 :speriat deci unde sa le pun a se poata si descarca ?ca una o pun pe tinypic .com da de acolo nu o poti descarcahttp://i41.tinypic.com/ek3w4m.jpg aci o pozaar mai fi una

Pune pozele intr-o arhiva apoi la mine pe email. :da Multumesc frumos pentru ajutor. :aplauzeP.S.Sau tot pe Tinypic. Se poate salva si de acolo.Uite poza postata de tine acolo:post-17385-13982939188_thumb.jpg
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări