GeoMar Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Am gasit la cineva, acest Pick-up Tesla Supraphon GZC 641S, destul de deteriorat, dar mai are inca lampile, soclurile lampilor, trafurile si as dori si eu schema electrica a lui.Aparatul este destul de vechi si de neutilizat. As vrea ca sa folosesc componentele lui originale (lampi, socluri, trafuri) pentru a realiza un mic amplificator pe lampi pentru casa.Multumesc anticipat pentru ajutor.Aparatul este cel din poza (poza este luata de pe net). Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 geomar am o carte cu scheme de picupuri si magnetofoane pe lampi si nu numai o sa o caut si daca te pot ajuta ti-o trimit :dans:uite ca am gasit dareste cu terminatia A daca te ajuta ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 ok unde ti le pun pe net sau pe mesinger?Unde vrei, le poti pune si aici in topic, poate mai sunt si altii interesati. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 bine bine dar nu ma lasa sa pun 5 mega pe acest forum imi spune ca este imaginea prea mare daca arhivez vine 10 ca sunt 2 deci unde sa le pun a se poata si descarca ? ca una o pun pe tinypic .com da de acolo nu o poti descarca http://i41.tinypic.com/ek3w4m.jpg aci o poza ar mai fi una Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 bine bine dar nu ma lasa sa pun 5 mega pe acest forum imi spune ca este imaginea prea mare daca arhivez vine 10 ca sunt 2 deci unde sa le pun a se poata si descarca ?ca una o pun pe tinypic .com da de acolo nu o poti descarcahttp://i41.tinypic.com/ek3w4m.jpg aci o pozaar mai fi unaPune pozele intr-o arhiva apoi la mine pe email. Multumesc frumos pentru ajutor. :aplauzeP.S.Sau tot pe Tinypic. Se poate salva si de acolo.Uite poza postata de tine acolo: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum