mitidj2008 Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Recent am primit un amplificator in reparatie de la un club este un Carlsbro powerline pro 2000 in buna valoare de 860 euro in italia este identic ca BlueTech MA-600 in interior problema este pe canalu 1, intra protectia DC cand se da volum. se pare ca scote tensiune continua. am incercat cu testerul si cand am volum am 10V pe iesire. si pe osciloscop sinusoida este taiata negativ. am verificat si totu-l detine din parte de comanda. pcb-ul cu releu de DC pe el si cele 2 leduri rosi am sa pun modulu in loc-ul la canalu 2 sa vad daca lucreaza cum trebue parte de putere. ce ma deranjat ca nu am vazut nici siguranta nici macar pe 220V sau un breaker. adica daca se arde sa si ia foc cu totu. se merge pe ipoteza ca priza unde vine conectat are mereu un intrerupator de siguranta si ca va interveni. dar majoritatea sant de 16A nu cred ca la arde vor trece 3600W pe timp indelungat sa sara ci va fii un foc de artificii. in fine. maine am sa postez poze cu ce semnal de iesire am. inca o intrebare. as putea sa il pun pe 4 ohm bridge. la ma 500 vad Out Power (8 ohmi) - 2x500 W Out Power (4 ohmi) - 2x850 W Out Power Bridge (8 ohmi) - 1460 W Out Power Bridge (4 ohmi) - 1920 W Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Februarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2012 cam asa se comporta cand intra in protectie: sondele sant puse pe firele de semnal ce vin de pe placa de comanda si merge spre partea de putere in sonda de sus e pe canalu cu defect si cea de jos pe canlu bun canali defect mai are si sarcina la iesire de 4 ohm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum